Follow us

Μαριάννα Τουμασάτου | "Πρέπει να φύγουν από τον χώρο"

"Ζητάνε τώρα προστασία πολλοί εξ’ αυτών".

Μαριάννα Τουμασάτου NDP

Στο "Πρωινό" μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Η γνωστή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου τις τελευταίες ημέρες. Σχολιάζοντας τις καταγγελίες των γυναικών και ανδρών συναδέλφων της αναφορικά με το εργασιακό bullying, τη σεξουαλική, λεκτική και ψυχολογική βία, ανέφερε:

Μαριάννα Τουμασάτου | Αυτό είναι το μεθυστικό άρωμα που φοράει εδώ και 20 χρόνια

"Πρέπει να φύγουν από τον χώρο, γιατί είναι πολλά χρόνια και μυαλό δε βάζουν. (....) Δε θέλω η κόρη μου, μιας και ξέρω, να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο. Ούτε κανένα κοριτσάκι. Ούτε κανένα αγοράκι. Κανένα παιδί. Γιατί; Να πάνε σπίτι τους, να ζητήσουν βοήθεια. Να λάβουν βοήθεια και να τελειώνουμε με αυτό. Ζητάνε τώρα προστασία πολλοί εξ’ αυτών. Για ποιον λόγο; Για τις οικογένειές τους. Γιατί δεν τις προστάτευσαν πιο πριν οι ίδιοι;

Αυτά με τις συγγνώμες όχι. Δε θα ζητήσω εγώ συγγνώμη που φέρθηκα καλά, μαζί με τον άλλον που δε φέρθηκε καλά. Δε θα πάρουμε μαζί συγγνώμες εγώ που μπορεί να έχω κάνει ένα λάθος, με τον άλλο που μπορεί να έχει κλειδώσει και χουφτώσει το παιδάκι στο καμαρίνι. Όχι!

Οι ευθύνες είναι ατομικές. Να την πάρει ο καθένας την ευθύνη του και να ζητήσει τη συγγνώμη του. Δεν ξέρω αν θα τη λάβει. Η συγγνώμη είναι όταν μετανοώ, όχι όταν φοβάμαι επειδή εξετέθην.

Δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι έναν άνθρωπο που περάνει τώρα δύσκολα, με όλα τα κοριτσάκια που έχουν κλάψει σιωπηρά όλα αυτά τα χρόνια και όλα τα αγόρια που έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί."

Δες περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ