Follow us

"Είχα παραιτηθεί από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ" (vid)

"Μου έκανε εντύπωση που μπήκε στο Survivor γιατί δεν μου φάνηκε και πολύ αθλητικός τύπος"

Ανθή Σαλαγκούδη NDP

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, με τον γνωστό σεφ να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στη συνεργασία του με ένα από τα hot πρόσωπα των ημερών, την Ανθή Σαλαγκούδη. Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην ΕΡΤ, όταν η δημοσιογράφος παρουσίαζε τη δική της εκπομπή με τον Γιάννη Δάρρα. Ωστόσο ο σεφ παραιτήθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα, με τον ίδιο να εξηγεί:

Ανθή Σαλαγκούδη | Φωτογραφίες από το κομψό σπίτι της δημοσιογράφου στο Ψυχικό

"Ούτε τα trailer του Survivor δε βλέπω. Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Το να έβλεπα λοκατζήδες στη βασική τους εκπαίδευση, θα με ενδιέφερε περισσότερο. Το άκουσα ότι η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο Survivor και μου έκανε εντύπωση για την κυρία Σαλαγκούδη, γιατί είναι μια κοπέλα σύγχρονη μεν… Πολύ όμορφη, πολύ καλοβαλμένη, αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ αθλητικός τύπος.

Είχα παραιτηθεί τότε από την εκπομπή της Ανθής στην ΕΡΤ, γιατί μου είχαν πει ότι θα έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο. Στη ροή της πρώτης και της δεύτερης εκπομπής δεν τον πήρα αυτό τον ρόλο. Εμένα δεν με ενδιέφερε να πάω να μαγειρεύω και να κάνω μια συνταγή στη ροή της εκπομπής και στην τρίτη εκπομπή παραιτήθηκα. Ήταν η εκπομπή του κυρίου Δάρρα και της κυρίας Σαλαγκούδη. Το τηλέφωνο του κύριου Δάρρα το έχω ακόμα στο κινητό μου. Της κυρίας Σαλαγκούδη δεν το έχω. Νομίζω ότι η εκπομπή αυτή η εκπομπή μετά από λίγο διακόπηκε" .

Δες αναλυτικά όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ