Follow us

Η Ναταλία Τσαλίκη για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, ο Mike θυμάται τη μάχη του με τον καρκίνο και όλα τα νέα

Survivor | Άννα Μαρία Βέλλη VS Έλενα Κρεμλίδου: "Φαίνεσαι σαν κακομαθημένο κοριτσάκι"

Yupi collage

Ο Mike θυμάται τη μάχη του με τον καρκίνο

Η Ναταλία Τσαλίκη για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, ο Mike θυμάται τη μάχη του με τον καρκίνο και όλα τα νέα

Με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Μike δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα βίντεο από μια ημέρα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών.

Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τη σύντροφο του, Έλενα Τσαγκρινού, που στέκεται στο πλευρό του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, γράφοντας πως: "Αυτό το βίντεο που βλέπεις είναι από ένα βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου κατά την διάρκεια των χημειοθεραπειών,παρέα με την Έλενα!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Άννα Μαρία Βέλλη VS Έλενα Κρεμλίδου: "Φαίνεσαι σαν κακομαθημένο κοριτσάκι"

survivor

Η Έλενα Μariposa Κρεμλίδου βρίσκεται στο στόχατρο της ομάδας των Μπλε στο #SurvivorGR.

H Μariposa θέλησε να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της στην Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαριαλένα. Η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε στη συμπαίκτρια της πως:

"Σταμάτα να κλαις και σταμάτα να παίρνεις αυτό το κουταβίσιο βλέμμα και ύφος, γιατί φαίνεσαι σαν κακομαθημένο κοριτσάκι που έχει να διεκδικεί τα πράγματα στη ζωή του και τα λάθη του με αυτόν τον τρόπο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη

Γιώργος Παπαδόπουλος

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη και μίλησαν για όλα!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η αγαπημένη του, η οποία τον τελευταίο καιρό ασχολείται με το σχέδιο μόδας περιέγραψαν στον παρουσιαστή την πρώτη τους γνωριμία στη Θεσσαλονίκη, όταν η Γαλάτεια Βασιλειάδη σπούδαζε Μαθηματικός, αλλά και πώς εκείνος ουσιαστικά την έπεισε πως είναι η γυναίκα της ζωής τους. Πέντε χρόνια αργότερα, οι δυο τους δηλώνουν ερωτευμένοι, ενώ την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει και ο ερχομός του γιου τους, Άγγελου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για τον καρκίνο

antinoos

Ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθους του τη δική του εμπειρία με τη μάχη του με τον καρκίνο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από το διάστημα που είχε ξυρίσει το κεφάλι του λόγω των χημειοθεραπειών, ενώ προσπαθεί να προτρέψει το κοινό του να μην ξεχνάει να κάνει προληπτικά εξετάσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ναταλία Τσαλίκη: "Θα πρέπει να ξέρουν και τη νομική οδό, αλλιώς θα γίνει ριάλιτι"

Ναταλία Τσαλίκη, Γιάννης Μπέζος

Καλεσμένη στην εκπομπή "φλΕΡΤ", η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της πορεία μαζί με τον σύζυγο της Γιάννη Μπέζο , αλλά και στη συμμετοχή της στις "Άγριες Μέλισσες".

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε πως:

"Ποτέ δεν προγραμματίζω τι θα κάνω την επόμενη χρονιά, γιατί πάντα ακούω το μέσα μου. Στη σκηνή δεν ανεβαίνουμε για να δείξουμε πόσο όμορφοι είμαστε, αλλά την πορεία που έχουμε κάνει. Τα πρώτα χρόνια χτίζεται ο χαρακτήρας των παιδιών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ