Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια με την υγεία της (vid)

Η απουσία του Κρατερού Κατσούλη

Κατερίνα Καραβάτου NDP

Στη "Φωλιά των Κου Κου" επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, η Κατερίνα Καραβάτου. Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας κατά τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη με ένα θέμα υγείας για το οποίο και νοσηλεύτηκε, η παρουσιάστρια βρέθηκε και πάλι στο πόστο της, δίνοντας "ρεπό" στον Κρατερό Κατσούλη, με την ίδια να εξηγεί:

Κατερίνα Καραβάτου | Εμφανίστηκε με τρικ στην αρχή της εκπομπής

"Νομίζω ότι έχω να κάνω κανένα χρόνο εκπομπή, αυτή είναι η πραγματικότητα. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν είδατε, λείπει ο Κρατερός. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και που με ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου.

Ήταν μια περίοδος αρκετά μοναχική, αλλά τώρα όλο αυτό το πράγμα έχει ξεπεραστεί. Επίσης να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον σταθμό, τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν και κατανόησαν όλο αυτό το πράγμα πολύ καλά που περνούσα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την παραγωγή της εκπομπής.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές. Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς πάρα πολύ, όπως και τους συναδέρφους μου, που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και δεν θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα… Σε άλλα νέα δεν είναι εδώ ο Κρατερός. Τον ξεθεώσατε και του έδωσα ένα ρεπό να πάρει λίγο τα πάνω του."

Δες τα παρακάτω αποσπάσματα από την έναρξη της εκπομπής

Εξωτερική φωτογραφία:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ