Follow us

Emma Corrin | Η αντίδρασή της για την υποψηφιότητά της στις Χρυσές Σφαίρες

Είναι η απόλυτη χαρά στην πιο αγνή της μορφή.

Emma Corrin Splash News/Ideal Image

Η Emma Corrin είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα. Η ηθοποιός έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για την κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού με τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο The Crown.

Η Corrin έχει απέναντί της την Olivia Colman, υποψήφια για την ερμηνεία της ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β ', καθώς και τις Jodie Comer (Killing Eve), Laura Linney (Ozark) και Sarah Paulson (Ratched). Το The Crown πρωτοστατεί επίσης στα βραβεία με 6 υποψηφιότητες. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή που θα διεξαχθεί live στις 28 Φεβρουαρίου.

Η Corrin, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν το 2020, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram Story της όπου φαίνεται η αντίδρασή της στο άκουσμα του ονόματός της. Στο βίντεο, η ηθοποιός περιμένει την ανακοίνωση, και στη συνέχεια χοροπηδά και φωνάζει όταν τελικά ακούει την υποψηφιότητά της. Είναι η απόλυτη χαρά στην πιο αγνή της μορφή.

"Συγχαρητήρια σε όλους. Αυτό είναι τρελό! Σας ευχαριστώ πολύ", έγραψε στο βίντεο που μοιράστηκε.

Η ηθοποιός έδωσε τα συγχαρητήριά της και στον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά, Ο Josh O'Connor, ο οποίος είναι υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού σε δραματική σειρά για το ρόλο του ως πρίγκιπας Κάρολος. Η Corrin το γιόρτασε με ένα throwback από την πρώτη τους ανάγνωση σεναρίου.

"Από εκεί που μοιάζαμε με άτακτα παιδιά σε τιμωρία στην πρώτη μας ανάγνωση έως την αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου και που είσαι αστείος @joshographee !! Τόσο περήφανη για σένα" έγραψε στη φωτογραφία που μοιράστηκε.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ