Πασχάλης Τσαρούχας | "Υπάρχουν αυτή την στιγμή πάνω από 1000 καταγγελίες"

"Κάθε μέρα προστίθενται καταγγελίες για 3-4 ακόμη"

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM
NDP

Στο "Πρωινό" μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας, απαντώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου συγκροτήθηκε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με Πρόεδρο τον ίδιο, ο οποίος και αποκάλυψε ότι έρχονται καθημερινά στο ΣΕΗ πολλές νέες καταγγελίες συναδέλφων του για σεξουαλική παρενόχληση ή κάποιου είδους βία.

Βίκυ Σταυροπούλου | Συνόδευσε τη μητέρα της για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έρχονται καθημερινά καταγγελίες, δεκάδες καταγγελίες. Είναι πάνω από 1000 αυτή τη στιγμή. 10 με 1 είναι κάποιος από εμάς από το Πειθαρχικό στο Σωματείο. Η καταγγελία πρέπει να γίνεται έγγραφα. Λειτουργούν οι επιτροπές και με τους δικηγόρους και με τους ψυχολόγους για καθοδήγηση και στήριξη των φερόμενων ως θυμάτων.

Από εκεί και πέρα να μη φοβούνται τα παιδιά να έρθουν, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε να διορθώσουμε. Κάθε μέρα προστίθενται καταγγελίες για 3-4 ακόμη. Να έρθουν να μιλήσουν, είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε” τόνισε ο Πασχάλης Τσαρούχας.