Follow us

Salma Hayek | Γιατί αγαπά τόσο τις φωτογραφίες με μπικίνι

"Μου αρέσει να βγάζω τέτοιες φωτογραφίες, δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτές" έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Salma Hayek Splash News/Ideal Image

Εάν ανήκεις στους fans της Salma Hayek και την ακουλουθείς στο Instagram, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πόσο συχνά μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες με μπικίνι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Tonight, η ηθοποιός αποκάλυψε πως από την αρχή της καραντίνας έχει περάσει πολλές ώρες μέσα στο γυμναστήριο κάνοντας προπόνηση. Μοιράζεται λοιπόν φωτογραφίες με μπικίνι επειδή θέλει να δείξει τα αποτελέσματα αυτής της σκληρής δουλειάς στους διαδικτυακούς της φίλους.

"Έπρεπε να χάσω αρκετό βάρος και να προπονηθώ σκληρά για να φορέσω αυτό το μπικίνι στο τέλος του χρόνου. Χαίρομαι πολύ που έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες και δεν ντρέπομαι καθόλου, επειδή ήταν την πρώτη εβδομάδα των διακοπών μου". Η Salma Hayek αστειεύτηκε μάλιστα λέγοντας πως "Μετά από αυτή την πρώτη εβδομάδα όμως, έμαθα πως όλοι θα επιστρέψουμε ξανά σε καραντίνα και ξεκίνησα να τρώω πάλι".

Αποκάλυψε μάλιστα πως οι περισσότερες φωτογραφίες με μπικίνι που ανεβάζει δεν είναι τραβηγμένες από το σπίτι της, αλλά throwback από τις διακοπές της. "Οι περισσότεροι έχουν κουραστεί από αυτές τις φωτογραφίες, για αυτό θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα. Θα νομίζουν πως φοράω μπικίνι κάθε μέρα. Όχι, όλες οι φωτογραφίες είναι από την ίδια τοποθεσία".

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ