Follow us

Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Οι νέες αναρτήσεις μετά την καταγγελία της συζύγου του

Το δημόσιο μήνυμα υποστήριξης

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη NDP

Μερικές αναρτήσεις σχετικές με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πήρε θέση για την καταγγελία που έκαναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών η σύζυγός του Λένα Δροσάκη και οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Η ανάρτηση - καρφί στον Σταμάτη Φασουλή για τη δήλωση "καθίστε φρόνιμα"

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι τρεις γυναίκες κατηγορούν γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για "σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους", ζητώντας τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λοιπόν λίγο αργότερα έγραψε "Boom" στα stories του, ενώ σε επόμενη ανάρτηση συνεχάρηκε τη Λένα Δροσάκη γράφοντας "Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για εσένα αγάπη μου. Τυχερός πολύ που είσαι γυναίκα μου. Σε ευχαριστώ Λένα Δροσάκη, θα κρατάω το χέρι σου".

Δες τα stories του

Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Οι νέες αναρτήσεις μετά την καταγγελία της συζύγου του

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ