Follow us

H ανάρτηση της Μιλλούση με τη νεογέννητη κόρη της, ο Κραουνάκης μιλά ανοιχτά για τη ρήξη με την Πρωτοψάλτη και όλα τα νέα

Η Καίτη Κωνσταντίνου & ο επικός διάλογος με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο The 2Night Show

Yupi collage

Κατερίνα Ζαρίφη: "Σκέψεις για τον καρκίνο. Όταν τρυπώνει στην οικογένεια σου δεν εξαγνίζεις ποτέ το φάντασμα του"

H ανάρτηση της Μιλλούση με τη νεογέννητη κόρη της, ο Κραουνάκης μιλά ανοιχτά για τη ρήξη με την Πρωτοψάλτη και όλα τα νέα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε σε μια απώλεια που την έχει στιγματίσει και αυτή δεν είναι άλλη από του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφερόμενη στον πατέρα της που "έφυγε" από αυτήν την ασθένεια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H τρυφερή ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση με τη νεογέννητη κορούλα της

Millousi

Η Βασιλική Μιλλούση ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον Λευτέρη Πετρούνια και τα παιδιά τους.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την δύο μηνών κορούλα της, Ελένη. Η γνωστή αθλήτρια έγραψε ότι: "Aυτή είναι η αίσθηση του να κρατάς την ευτυχία στα χέρια σου. To ότι μπορούμε να προσφέρουμε στην μικρή μας πριγκίπισσα τη χαρά μέσα από έναν καλό, στεγνό, αδιάκοπο ύπνο είναι ανεκτίμητο...."

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Καίτη Κωνσταντίνου & ο επικός διάλογος με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο The 2Night Show

zeta

Μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης η Καίτη Κωνσταντίνου και επέλεξε να βρεθεί στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ίδια εξήγησε τους λόγους που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις λέγοντας πως "δεν μου έχουν κάνει κάτι οι συνεντεύξεις, αλλά αν δεν υπάρχω κάπου επαγγελματικά, θεωρώ πλεονασμό να βγω να μιλήσω. Προσπαθώ να μιλάω με τις δουλειές που κάνω, όχι επί του προσωπικού", ενώ στη συνέχεια απάντησε στο αν τελικά έχει πει περισσότερα "όχι" από "ναι" σε επαγγελματικές προτάσεις

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: "Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να ζήσω τη ζωή που επιθυμώ εγώ"Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλάει για τη λεπτή ισορροπία μεταξύ των "θέλω" και των "πρέπει" στην εκπομπή "Οδηγός Καλής Ζωής" με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου στις 09:00.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

"Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να ακολουθώ τα "θέλω" μου και να ζήσω τη ζωή που επιθυμώ εγώ… Αυτό στην πράξη είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εκεί κρύβεται και η αξία του. Όσο πιο δύσκολη είναι η διαδρομή που θα κάνεις για να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις τόσο αυτή η δυσκολία του προσδίδει αξία" σημειώνει ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της 'Μουρμούρας".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά ανοιχτά για τη ρήξη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

kraounakis-oloi-ena

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε στο The 2Night Show της Πέμπτης και μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και όλα!

Χειμαρρώδης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο γνωστός συνθέτης παραδέχθηκε πως πέρα από μεγάλες επιτυχίες έχει βιώσει και αποτυχίες, κάνοντας μάλιστα μια αναφορά στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και ειδικά με τη μουσική ομάδα "Σπείρα Σπείρα", η οποία του άφησε ένα χρέος προς την Εφορία και το ΙΚΑ ύψους 100.000 ευρώ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ