Follow us

Σοφία Μουτίδου | Το video - απάντηση και το ξέσπασμα κατά του Σταμάτη Φασουλή

"Κύριε Φασουλή καθίστε φρόνιμα εσείς".

Σοφία Μουτίδου NDP

Με ένα ακόμη βίντεο στο κανάλι της στο YouTube θέλησε να τοποθετηθεί η Σοφία Μουτίδου στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναφορικά με τον χώρο του θεάτρου, το εργασιακό bullying και τις καταγγελίες για λεκτική, σεξουαλική και κάθε είδους βία.

Η Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει | "Η Ελένη Καστάνη μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη, μας καταριότανε"

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός απάντησε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος δήλωσε στο Happy Day: "Θα ήθελα να προστατεύσουμε το θέατρο, να αναλάβει η Δικαιοσύνη και μόνο η Δικαιοσύνη, να πάψει να γίνεται αυτό μια τσιχλόφουσκα σε όλες τις πρωινές εκπομπές, ό,τι είναι να λεχθεί να λεχθεί εκεί που πρέπει όπως πρέπει, να συμπαρασταθούμε στα θύματα αλλά από κει και πέρα το αναπαράγουμε το θέμα το βρίσκω λάθος. Δεν λέω να είμαστε σιωπηλοί, να είμαστε ενεργοί αλλά να σταματήσουμε να αναπαράγουμε το θέμα γιατί το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό. Όταν έχεις να καταγγείλεις κάτι το καταγγέλλεις στον εισαγγελέα. Και αυτό έχω να πω για τα διάφορα social media όπου ο καθένας λέει τη γνώμη του επί παντός επιστητού. Ποιος τη ζήτησε τη γνώμη του; Κατηγορούν, καταδικάζουν άλλες φορές υπερασπίζονται. Καθίστε φρόνιμα! Και τουλάχιστον εμείς στο συνάφι. Ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν".

Έτσι, η Σοφία Μουτίδου σχολίασε: "Πάμε σε μία δήλωση που έκανε ο Σταμάτης ο Φασουλής η οποία με θορύβησε πάρα πολύ. Ζήτησε λοιπόν να καθίσουμε φρόνιμα. Κύριε Φασουλή καθίστε φρόνιμα εσείς. Γενικώς μην χρησιμοποιείτε προστακτικές σε τέτοιους καιρούς. Ειδικά προστακτικές που έχουν να κάνουν με ευνουχισμό, ησυχία και κουκούλωμα. Το "καθίστε φρόνιμα” είναι πατριαρχικό, είναι του πατέρα αφέντη. Περίμενα άλλα. Περίμενα ξεσήκωμα.

Παραπέμπετε τον κόσμο στη Δικαιοσύνη και όχι στα social media. Μην υποτιμάτε το κοινό όταν παρακολουθεί τις παραστάσεις σας. Εσείς πώς προδικάζετε ότι δεν θέλουν να ακούσουν τα social media; Από τα social μας ζητάτε να κινήσουμε άλλωστε οι παραστάσεις. Ήρθε η ώρα να μη βγάζουμε μόνο παραστάσεις αλλά και κάποιους ανθρώπους. Αν ήμασταν φρόνιμοι στην ιστορία μας κύριε Φασουλή δεν θα συνέβαινε τίποτα το ξεχωριστό".

Ακολουθεί το σχετικό video

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ