Κόρη Δημήτρη Σκουλού | "Τη μαμά μου τη λένε Τζέλα. Επίσης είναι κοντή"

Η έκθεση της Μάιρας Σκουλού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Μεγάλη είναι η αδυναμία που τρέφει ο Δημήτρης Σκουλός για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Τζέλα και την κόρη τους, Μάιρα, που είναι οχτώ ετών. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του reality του Star, "Greece’s Next Top Model" που εκτός από απαιτητικός επαγγελματίας είναι και ένας πολύ τρυφερός και αφοσιωμένος σύζυγος και μπαμπάς, έχει την οικογένειά του ως τη βασική του προτεραιότητα.

Δημήτρης Σκουλός | Φωτογραφίζει τη σύζυγό του, Τζέλα

Αν και συνήθως προτιμά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να ανεβάζει φωτογραφίες από τα projects που αφορούν στη δουλειά του, μερικές φορές μοιράζεται και μερικά πιο προσωπικά στιγμιότυπα. Αυτή τη φορά δημοσίευσε την έκθεση της κόρης του με θέμα "Περιγράφω τη μαμά μου", στην οποία και βαθμολογήθηκε με άριστα. Ωστόσο, όπως με χιούμορ επεσήμανε και ο ίδιος, στην έκθεση αυτή η μικρή Μάιρα χαρακτήρισε τη μητέρα της "κοντή".

"Το καλό είναι ότι πήραμε μπράβο και Α με τόνο στην έκθεση για την μαμά μας. Το κακό είναι ότι έχουν να μιλήσουν από τότε και είναι σε χωριστά δωμάτια" έγραψε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος.

Η σχετική φωτογραφία

Εξωτερική φωτογραφία: NDP