Follow us

Donna Karan | Νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό

Η διάσημη σχεδιάστρια κόλλησε λίγο πριν κάνει το εμβόλιο.

Donna Karan Splash News/Ideal Image

Την αποκάλυψη ότι νοσηλεύτηκε αφού κόλλησε κορωνοϊό έκανε η διάσημη Αμερικανίδα Donna Karan, και μάλιστα ενώ είχε κάνει το εμβόλιο.

Μιλώντας σ' ένα zoom call για τη φιλανθρωπική εκδήλωση "Women for Ray”, αλλά και με ανάρτησή της στο Instagram, η διάσημη σχεδιάστρια αναφέρθηκε στην περιπέτειά της και κυρίως εστίασε στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία και την δύσκολη μάχη που μοιάζει να δίνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

"Ήμουν στο νοσοκομείο πρόσφατα", είπε στη διάρκεια της εκδήλωσης η Karan, "κόλλησα Covid-19. Έζησα αυτή την εμπειρία και ένα από τα θέματα που με απασχολούσαν πάντα είναι το σύστημα υγείας και περίθαλψης. Πού βρίσκεται, λοιπόν, η φροντίδα στην υγεία; Είναι μία "άρρωστη" φροντίδα. Ποιος φροντίζει τις νοσοκόμες; Αυτό που είδα στα νοσοκομεία είναι απαράδεκτο".

Η Karan βρέθηκε θετική στον ιό λίγες μέρες αφού είχε κάνει το εμβόλιο, ωστόσο είχε ήδη εκτεθεί στον ιό και τελικά νόσησε. Σε ανάρτησή της στο Instagram η σχεδιάστρια αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που της παρείχαν τονίζοντας "δεν μπορούσα να πιστέψω τι είναι όλο αυτό που ζείτε στις εντατικές, στις αίθουσες αναμονής ακόμα και στους διαδρόμους. Αναγνωρίζω και σέβομαι όλα αυτά που κάνετε για όλους εμάς κάθε μέρα, είστε οι ήρωές μου!"

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ