Follow us

Ατύχημα για την Ανθή Σαλαγκούδη

Τι συνέβη;

Ανθή Σαλαγκούδη NDP

Ένα ατύχημα είχε η Ανθή Σαλαγκούδη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και το ρεπορτάζ της εφημερίδας "On time”. Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και μια εκ των πιο πολυσυζητημένων παικτριών του φετινού Survivor, από την αρχή της συμμετοχής της στο reality επιβίωσης έδειχνε να δυσκολεύεται στα αθλήματα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Μέρος όσων αναφέρει στην καταγγελία της (vid)

Ωστόσο, κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι ενώ αναδείχθηκε και πιο δημοφιλής παίκτρια πριν από δύο εβδομάδες κατόπιν ψηφοφορίας των τηλεθεατών. Παρόλο λοιπόν που η Ανθή Σαλαγκούδη είχε ένα άτσαλο πέσιμο, συνέχισε να προσπαθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του On time, κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος έπεσε από ψηλά τραυματίζοντας τον αστράγαλό της. Φυσικά οι γιατροί έσπευσαν να της παρέχουν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα πάλι με το εν λόγω δημοσίευμα, η ιατρική ομάδα αποφάσισε να παραμείνει εκτός η δημοσιογράφος και να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, μερικά μέλη της ομάδας της την παρότρυναν να ακούσει τους γιατρούς, με την ίδια να ισχυρίζεται πως δεν πονάει και είναι καλά, ώστε να παραμείνει στην καλύβα.

Το βράδυ όμως δεν κατάφερε να κοιμηθεί εξαιτίας των επίμονων πόνων ενώ μια κίνησή της επιδείνωσε ακόμη περισσότερο το ατύχημα. Τελικά, την επόμενη μέρα ήταν καλύτερα και συνέχισε στα επόμενα αγωνίσματα με την κόκκινη ομάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ