Κλέλια Ρένεση | Η εξομολόγησή της και το δημόσιο "ευχαριστώ" στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

"Αυτές οι γυναίκες μαζεύουν απ' το πάτωμα ένα ένα τα όνειρα σου."

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της θέλησε να εκφράσει προς μια συνάδελφό της η Kλέλια Ρένεση μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που βλέπουμε μέσα από τη σειρά του Alpha, "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” αφού επικρότησε τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών και το θάρρος των γυναικών και αντρών του χώρου του θεάματος που τις έκαναν, αποκάλυψε ότι σε παρόμοια εμπειρία της στο θέατρο, την στήριξε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Μέσα σ αυτό το "καταγγελτικό" εύλογο κλίμα, το οποιο επικροτώ κ θαυμάζω,..έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελια αλλου ειδους.. μια καταγγελία αγάπης. Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, που έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν, είχα την τύχη κ την ευλογία να εχω δίπλα μου ένα δυνατό, σθεναρό θηλυκό, που δεν λογάριαζε από γρυλίσματα. Έκατσε μπροστά κ μας έκρυψε όλους πίσω της.

Κλέλια Ρένεση | "Ανοίγει το σπίτι της" με αφορμή το πιο αστείο video με την κόρη της

Την αγάπη της και την ζεστασιά της δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Την φιλία της την κρατώ για πάντα. Γιατί μπορεί οι λυκοι να ηταν αμολυτοι τόσο καιρό, αλλα κυκλοφορούσαν και λύκαινες. Λύκαινες που ξέρουν ότι αν πεθάνει το δικαιο, πεθαίνει κ η ψυχή. Κ χωρις αυτη, ουτε "παίζεις" την ζωή, ουτε ζεις. Αυτές οι γυναίκες μαζεύουν απ το πάτωμα ένα ένα τα όνειρα σου και στα βάζουν κατω απ το μαξιλάρι. Γιατί θέλουν να βλέπουν τον κήπο ολάνθιστο. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι".

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: