Κατερίνα Καινούργιου | Μιλά ανοιχτά για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη & την επιστροφή του Λιάγκα

Η διάσημη παρουσιάστρια μιλά για όλους και όλα

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM
NDP

Για την επιτυχημένη πορεία που διαγράφει το "Ευτυχείτε", τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό" αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η κάμερα του "Σου Κου Family" συνάντησε τη διάσημη παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της και φυσικά ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση ήταν τα νούμερα τηλεθέασης και ο σκληρός ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη, μια "μάχη" από την οποία τις περισσότερες φορές η ίδια βγαίνει νικήτρια.

"Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός, όποιος κι αν είναι αυτός. Ο Λιάγκας και πολύ καλά έκανε και μου αρέσει πολύ σαν παρουσιαστής να σου πω την αλήθεια, τον ξέρω και προσωπικά και είναι ένας άνθρωπος ευγενέστατος. Αλλά πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στην εκπομπή, αυτό είναι το πιο σημαντικό που σου λέω" δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση για το αν θα παρουσίαζε ποτέ κάτι άλλο εκτός από την πρωινή εκπομπή, η ίδια απάντησε αρνητικά λέγοντας πως θα συνεχίσει να κάνει πρωινό και τις επόμενες τηλεοπτικές σεζόν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr