Follow us

O Γιάννης Παπαμιχαήλ παίρνει θέση για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, οι κόντρες στο Survivor και όλα τα νέα

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η απόφαση για το τηλεοπτικό του μέλλον

Yupiii

Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Γιατί όλοι καταγγέλλουν στα 'δικαστήρια των social media 'και δεν πήγαν τότε;"

O Γιάννης Παπαμιχαήλ παίρνει θέση για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, οι κόντρες στο Survivor και όλα τα νέα

O Γιάννης Παπαμιχαήλ παίρνει θέση σχετικά με τα περιστατικά βίας στον χώρο του θεάτρου. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο ίδιος έθεσε το έρωτημα γιατί δεν πήγαν τόσα χρόνια στον εισαγγελέα, προκειμένου να μην παραγραφούν τα αδικήματα, τονίζοντας πως:

"Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες, έχει λίγο κουράσει. Προσέξτε. Δεν λέω ότι τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά δεν έχουν γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και έχουν γίνει. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ. Αλλά, η απορία μου είναι γιατί όλοι καταγγέλλουν στα ''Δικαστήρια των social media''και δεν πήγαν τότε, η εάν θέλετε μέσα σε ένα διάστημα 15 ετών ώστε να μην παραγραφούν αυτά τα αίσχη. Οκ να κατανοήσω ότι εάν είσαι 18,22 ετών έχεις τον φόβο , αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να πας κόντρα στο "σύστημα” έχεις όμως αλλά 15 έτη να πας να καταγγείλεις αυτούς που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις. ".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Περικλής Κονδυλάτος για Τριαντάφυλλο: "Είναι 40 και πάει στα 50, δεν είναι 4 και πάει στα 5"

survivor

Οι Κόκκινοι βρήκαν στην παραλία τους στο #SurvivorGR, παλιά παπουτσια του πρώην συμπαίκτη τους Αλέξη Παπά και ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να τα κάψουν!

Ο Περικλής Κονδυλάτος αντέδρασε έντονα στις πράξεις του συμπαίκτη του, τονίζοντας πως:

"Ξαναλέω, έχει φύγει από τα 40 και πάει στα 50, δεν είναι 4 και πάει στα 5. Δηλαδή καίμε τα παλιά παπουτσία πρωήν συμπαικτών μας, γιατί; Τι του έχουν κάνει τα παιδιά; Τι συμπεριφορά είναι αυτή;"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η απόφαση για το τηλεοπτικό του μέλλον

moutsinas

Μένει ή φεύγει από τον ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς;

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης το μεσημέρι της Κυριακής στο "Καλύτερα δε Γίνεται" του Alpha, ο διάσημος παρουσιαστής και το "Καλό Μεσημεράκι" συνεχίζουν στο κανάλι του Φαλήρου και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς και οι δυο πλευρές είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένες από την παρουσία και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει ο ίδιος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Βαλέρια Χοψονίδου επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο

Βαλέρια Χοψονίδου

Μόλις λίγες ημέρες διήρκεσε το ταξίδι της Βαλέριας Χοψονίδου στο Survivor, αφού η σχεδιάστρια ρούχων αποχώρησε από το reality επιβίωσης την περασμένη Πέμπτη.

Η πρώην παίκτρια της "Μπλε" ομάδας του Survivor έφτασε στην Αθήνα την Κυριακή και ο φωτογραφικός φακός του Yupiii ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές της στην Ελλάδα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Άννα Μαρία Βέλλη VS Ελευθερία Ελευθερίου: "Aισθάνομαι τρομερά προδομένη"

eleutheria eleuthriou

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπλε, καθώς θεωρούν πως τους σχολιάζει πισώπλατα στο #SurvivorGR.

Η Ελευθερία έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες της και η Άννα Μαρία Βελλη θέλησε να συζητήσει μαζί της, λέγοντας της πως "ξέρω ότι έχεις πει για μένα πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άκου λίγο, δεν με πειράζει".

Εκείνη με τη σειρά της της απάντησε πως "εμένα αυτό που πραγματικά με τρελαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι εσυ η ίδια δεν μου παραδέχτηκες πράγματα που είχες πει αυτό είναι που με τρελαίνει. Εγώ το στοματάκι μου το κλείνω μέχρι να φύγω".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ