Follow us

Ο Timothée Chalamet είναι ο γιος του Edward Scissorhands

Η cult ταινία του Tim Burton απέκτησε "σίκουελ" χάρη στο Super Bowl.

Timothée Chalamet Splash News/Ideal Image

Η all time classic ταινία του Tim Burton, "Ψαλιδοχέρης", μόλις απέκτησε ένα υπέροχο σίκουελ. Και αυτό χάρη στη διαφήμιση της Cadillac LYRIQ για το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας η οποία προβλήθηκε χθες στο τελευταίο ημίχρονο του Super Bowl.

To διαφημιστικό σποτ, διάρκειας μόλις ενάμιση λεπτού, σκηνοθετήθηκε από τον David Shane και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον ταλαντούχο Timothée Chalamet να ενσαρκώνει τον γιο του Edward, Edgar. Η Winona Ryder επιστρέφει στον ρόλο της Kim και μητέρας του Edgar.

Ο Tim Burton ο οποίος έδωσε την έγκρισή του για το υπέροχο σποτ δήλωσε στο Variety. "Είναι σπάνιο όταν ένα έργο για το οποίο νιώθεις περήφανος συνεχίζει να ζει και να εξελίσσεται με τους καιρούς, ακόμη και μετά από 30 χρόνια. Χαίρομαι που βλέπω τον Edgar να αντιμετωπίζει τον νέο κόσμο! Ελπίζω ότι τόσο οι θαυμαστές όσο και όσοι μαθαίνουν τον "Ψαλιδοχέρη” για πρώτη φορά, θα διασκεδάσουν μαζί του".

"Ήταν αρκετά σουρεαλιστικό να έχω τον Timothée να παίζει τον γιο μου. Είναι υπέροχος – τόσο γλυκός και καλός. Ένιωσα έναν άμεσο δεσμό μαζί του", δήλωσε με τη σειρά της η Winona Ryder.

O "Ψαλιδοχέρης" του Tim Burton προβλήθηκε το 1990 με πρωταγωνιστή τον αξεπέραστο Johnny Depp.

Δες το απολαυστικό σποτ παρακάτω:

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ