Follow us

Ρούλα Ρέβη | Μιλά για τα σημάδια που αφήνει η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα

Η φωτογράφος μίλησε για τη μαγεία του γυναικείου σώματος.

Revi Totsikas NDP Photo Agency

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες φωτογράφους της χώρας μας, έχοντας στο portfolio της μία τεράστια συλλογή από φωτογραφίσεις celebrities και editorials μόδας.

Η φωτογράφος είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό, Αποστόλη Τότσικα και μαζί έχουν αποκτήσει, δίδυμα παιδάκια, που σήμερα είναι πέντε χρονών. Η καλλιτέχνης έχει μιλήσει αρκετές φορές είτε μέσω συνεντεύξεων είτε μέσω social media για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, θέλοντας έτσι να δώσει δύναμη σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες.

Σήμερα όμως έκανε μία ακόμα πιο σημαντική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας το σώμα της πέντε χρόνια μετά από το θαύμα που έζησε, δηλαδή των ερχομό των παιδιών της.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία από την περιοχή της κοιλιάς της και έγραψε "Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτανε . Ακόμα δεν έχει φυγει και ούτε με νοιαζει . Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γινει τελεια η κοιλιά μου ξανά αλλά για να Νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό . Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπεροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει!"

Το post της Ρούλας Ρέβη στο Instagram

Loading...

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας | Το σύγχρονο σπίτι τους θα μπορούσε να είναι η ιδανική τοποθεσία για editorial μόδας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ