Follow us

Πριγκίπισσα Άννα | Μία σπάνια ματιά μέσα στο σπίτι της

Η πριγκίπισσα μοιράστηκε μία φωτογραφία στο Instagram.

Πριγκίπισσα Άννα Abaca / www.visualhellas.gr

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σπάνια επιτρέπουν στους θαυμαστές τους να έχουν εικόνα από τις ιδιωτικές τους κατοικίες. Ωστόσο, λόγω της πρόσφατης ανάγκης διεξαγωγής επίσημων ομιλιών μέσω του Zoom, τόσο οι Campridges όσο και οι Sussexes έχουν δείξει γωνιές των σπιτιών τους σε πολλές περιστάσεις. Και τώρα, η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της, ο αντιναύαρχος Sir Timothy Laurence, μοιράστηκαν μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα στο σπίτι τους.

"Ως προστάτιδα της @scotlandteam, η πριγκίπισσα υποστηρίζει συχνά την ομάδα από τις κερκίδες", έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram. "Η Αυτού Υψηλότης Πριγκίπισσα και ο Αντιναύαρχος Sir Tim υποστήριζαν σήμερα τη Σκωτία από το σπίτι τους καθώς αγωνιζόταν στην Αγγλία για το Κύπελλο της Καλκούτας, 150 χρόνια από τον πρώτο τους αγώνα - Καλό παιχνίδι, Σκωτία!".

Loading...

Τη λεζάντα συνόδευε μία φωτογραφία που μοιράστηκε η πριγκίπισσα Άννα μέσα από το σπίτι της καθώς παρακολουθούσε τον αγώνα με τον σύζυγό της. Όπως σημείωσε το Country Living, η πριγκίπισσα Άννα περνά τον περισσότερο χρόνο της στην εξοχική της κατοικία στο πάρκο Gatcombe στο Gloucestershire και φαίνεται πιθανό να τραβήχτηκε εκεί η φωτογραφία.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

φωτογραφία: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ