Follow us

"Άντρας παλαιά ντροπής" | Η απάντηση του Παύλου Χαϊκάλη στην Έλενα Ακρίτα (vid)

Οι νέες δηλώσεις του ηθοποιού.

Παύλος Χαϊκάλης NDP

Στο πλατό της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα" βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, 7 Φεβρουαρίου, ο Παύλος Χαϊκάλης προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έγιναν σε βάρος του από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή. Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει ότι "Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει, δεν τα παρατάω εύκολα."

Αυτή τη δήλωση σχολίασε η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας "Άντρας παλαιάς ντροπής".

Άντρας παλαιάς ντροπής

Posted by Elena Akrita on Sunday, February 7, 2021

Παύλος Χαϊκάλης | Για αυτόν τον λόγο απάντησε δημόσια στην Ηλιάνα Αραβή

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε", προκειμένου να απαντήσει στη δημοσιογράφο αλλά και όσους σχολίασαν τις δηλώσεις του:

"Δεν ήταν ξεκάθαρα όσα είπα, γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκε ως ότι έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινήσεις, οι οποίες φαίνεται δεν έγιναν κατανοητές.

Εγώ είπα πως δεν ακυρώνω τον λόγο της κοπέλας για να μην θεωρηθεί ότι προσβάλω κάποιον επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλλων αυτή τη στιγμή στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντοτε δίκιο. Θα μπορούσα να πω χιλιάδες πράγματα, ότι είναι τρελή, ότι το κάνει για δημοσιότητα κλπ. Όχι. Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. (...)

Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο εκδοχές ή ότι έχω τελέσει την πράξη που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο ή ότι ουσιαστικά λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος απλώς εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση. Εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. (...)

Ευχαριστώ την κυρία Ακρίτα, την οποία ξέρω τόσα χρόνια που τώρα που είμαι σε μια δύσκολη φάση μου δίνει μια κλωτσιά να πάω ακόμη παρακάτω. Την ευχαριστώ, δεν της κρατάω καμία κακία, τη σέβομαι, την εκτιμώ, την αγαπάω πολύ. Ένας άντρα παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πώς φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όρια του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι. Λέω αυτή τη φράση και ερμηνεύω αυτό το οποίο είπα. Αυτή τη φράση τι σημαίνει ένας άντρας παλαιάς κοπής. Όποιος καταλαβαίνει – καταλαβαίνει, όποιος θέλει να το κοροϊδέψει, το κοροϊδεύει."

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ