Follow us

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry | Έκαναν έκπληξη σε νεαρούς φοιτητές με αφορμή το Black History Month

Η σημασία αυτής της διαδικτυακής συνάντησης.

Prince Harry Splash news / Ideal Image

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε μία ομάδα νεαρών φοιτητών, αφού η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αποφάσισαν να τους συναντήσουν διαδικτυακά. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έκανε έκπληξη στους νεαρούς ποιητές που ανήκουν στην ομάδα Get Lit – Words Ignite στο Los Angeles με σκοπό να γιορτάσουν μαζί τη Black History Month. Η εν λόγω ομάδα χρησιμοποιεί τη ποίηση για να μειώνει τον αναλφαβητισμό, να εμπνεύσει τον κόσμο και να δώσει μία διαφορετική διέξοδο έκφρασης στη νεολαία.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μίλησαν μαζί τους μέσω Zoom και έκαναν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για την αξία της ποίησης στη ζωή και τον πολιτισμό μας, αλλά και τη σπουδαιότητα του Black History Month.

Η συμμετοχή του δούκα και της δούκισσας του Sussex στο συγκεκριμένο Zoom call ήταν μία πραγματική έκπληξη και όπως σχολίασαν κάποιοι από τους ποιητές κάπως "σουρεαλιστική" αφού ξαφνικά άνοιξε η κάμερα και είδαν στην οθόνη τους το ζευγάρι. Ο επικεφαλής της ομάδας μάλιστα, Mason Granger, μοιράστηκε το στιγμιότυπο που οι ποιητές κοιτάζουν με έκπληξη τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να τους χαμογελούν.

Loading...

Στη λεζάντα του στιγμιότυπου, ο Mason Granger έγραψε πως το ζευγάρι και η ομάδα συζήτησαν για το πόσο σημαντικό είναι να είσαι νέο και να έχεις φωνή. Μία επιπλέον αφορμή για να συμμετάσχει το ζευγάρι στο Zoom call ήταν η κυκλοφορία της νέας εικονικής ανθολογίας 2020-2021 του Get Lit που γιορτάζει όλους τους Αφροαμερικανούς συγγραφείς και ποιητές. Αυτό το ανθολόγιο δημιουργήθηκε με σκοπό να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο το κίνημα Black Lives Matter.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash news / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ