Follow us

Olivia Wilde-Harry Styles | Όλα όσα γνωρίζουμε για τη σχέση τους

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο νέο ζευγάρι της showbiz.

Harry Styles Splash News/Ideal Image

Η είδηση που θέλει την Olivia Wilde και τον Harry Styles να είναι ζευγάρι έγινε γνωστή περίπου πριν από ένα μήνα, κάνοντας τους το πρώτο celebrity ζευγάρι του 2021. Αφορμή για τη δημοσίευση της σχέσης τους ήταν κάποιες φωτογραφίες που έδειχναν τους δυο τους να κρατιούνται χέρι-χέρι στο γάμο του μάνατζερ του τραγουδιστή Jeffrey Azoff. Από τότε μέχρι σήμερα, τόσο τα μέσα όσο και οι fans τους προσπαθούν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση τους.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Harry Styles πρόκειται να αντικαταστήσει τον ηθοποιό Shia LaBeouf στην ταινία, Don’t worry, Darling. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι η ίδια η Olivia Wilde με το σενάριο να είναι της Katie Silberman και να έχει βασιστεί στο έργο των αδερφών VanDyke. Εκτός από τον Harry Styles, στην ταινία συμμετέχουν και οι Chris Pine και Florence Pugh, αλλά και η Olivia Wilde με έναν μικρό ρόλο.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Olivia Wild στο περιοδικό People, τον Νοέμβριο του 2020 είχε δηλώσει πως η ίδια και η σχεδιάστρια κοστουμιών της ταινίας Don’t worry, Darling, Arianne Phillips ένιωσαν τεράστιο ενθουσιασμό όταν έμαθαν πως ο Harry Styles θα συμμετέχει στην ταινία. Συγκεκριμένα, η σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε "Εγώ και η Arianne χορεύαμε ενθουσιασμένες όταν μάθαμε πως ο Harry θα είναι στην ταινία, επειδή γνωρίζαμε πως έχει ωραία αισθητική και γνωρίζει από μόδα και στιλ". Στη συνέχεια προσέθεσε πως η εν λόγω ταινία δίνει μεγάλη βάση στο στιλ και πως είναι χαρούμενη που και ο Harry Styles δίνει την απαραίτητη σημασία στη μόδα.

"Για εμένα, είναι πολύ μοντέρνος και ελπίζω πως αυτή η αυτοπεποίθηση που έχει ο Harry ως αρσενικό- δίχως ίχνος από τοξική αρρενωπότητα- να λειτουργήσει ως παράδειγμα στην επόμενη γενιά".

Τον ίδιο μήνα, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2020, η Olivia Wilde χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Jason Sudeikis με τα δημοσιεύματα να μιλούν για έναν φιλικό χωρισμό πως και το πρώην ζευγάρι έχουν ως προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τον 6χρονο Otis Alexander και την 4χρονη Daisy Josephine. Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή με την πιο πιθανή αιτία να είναι πως δεν ένιωθαν πλέον ερωτευμένοι. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2011.

Στην αρχή του 2021, κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες με την Olivia Wilde και τον Harry Styles να κρατιούνται χέρι-χέρι στο γάμο του μάνατζερ του τραγουδιστή Jeffrey Azoff και αμέσως ξεκίνησαν οι φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Μία κοντινή πηγή του ζευγαριού δήλωσε στο People πως οι δυο τους βρέθηκαν στον συγκεκριμένο γάμο στην California και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα τριγύρω βλέμματα. "Έδειχναν πολύ χαρούμενοι. Είναι ζευγάρι εδώ και μερικές εβδομάδες".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Entertainment Tonight, ο 26χρονος Harry Styles και η 36χρονη Olivia Wilde γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας, Don’t Worry, Darling, ήρθαν αμέσως πολύ κοντά και γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Olivia Wilde είναι πολύ προσεκτική με τις σχέσεις της και σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπε να επηρεάσει τον επαγγελματισμό της. Οι δυο τους μάλιστα είναι πολύ διακριτικοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και πέρασε αρκετός καιρός μέχρι οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας να καταλάβουν τι συμβαίνει ανάμεσα τους.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για την εν λόγω σχέση. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ET, σε καμία περίπτωση δεν ήταν η αιτία ο Harry Styles για να χωρίσει η Olivia Wilde με τον σύντροφο της. Μία διαφορετική πηγή του Pleople βέβαια παρουσιάζει μία άλλη οπτική που θέλει το πρώην ζευγάρι να έχουν όντως πολύ καλές επαφές λόγω των παιδιών τους, με τον Jason Sudeikis ωστόσο να θέλει να προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση με την Olivia Wilde.

Το ρεπορτάζ του Entertainment Tonight αναφέρει πως ο Harry Styles και η Olivia Wilde είναι όντως ζευγάρι και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον γάμο δεν ήταν σε καμία περίπτωση στημμένες με σκοπό να προωθήσουν την ταινίας τους.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ