Follow us

Ο Αιμιλιάνo Mάρκου δείχνει την αδυναμία του στην Μαριαγάπη, η Φαίη Σκορδά μιλά για όλα και όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες

​Η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκαλύπτει πως έχει πέσει θύμα σωματικής & ψυχολογικής βίας από σύντροφό της. ​

Yupi Collage

Η Ηλιάνα Αραβή έκανε καταγγελία στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Ο Αιμιλιάνo Mάρκου δείχνει την αδυναμία του στην Μαριαγάπη, η Φαίη Σκορδά μιλά για όλα και όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες

H Ηλιάνα Αραβή είχε καταγγείλει στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλα" πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη. Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε δημοσίως "συγγνώμη" από εκείνη, ενώ επικαλούμενος πως ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Δες περισσότερα στο Yupiiii.gr

H Φαίη Σκορδά τα είπε όλα στο "Καλό Μεσημεράκι"

Fay Skorda

Καλεσμένη στο "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά ήταν η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Τρίτης.

Η διάσημη παρουσιάστρια βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό του comedy show του ΣΚΑΪ ενώ έκανε και την πρώτη της εμφάνιση για τη φετινή σεζόν εκτός ΑΝΤ1 αφού ως γνωστόν επιλέγει σπανίως να παραχωρεί συνεντεύξεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκαλύπτει πως έχει πέσει θύμα σωματικής & ψυχολογικής βίας από σύντροφό της

Ντόρα Μακρυγιάννη.jpg προφίλ

Τη Ντόρα Μακρυγιάννη υποδέχθηκαν στο πλατό του "Πρωινού" το τηλεοπτικό ζευγάρι Λιάγκα - Σκορδά και ήρθαν αντιμέτωποι με μια νέα, διαφορετικής φύσεως, καταγγλία από τη γνωστή ηθοποιό.

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, "Ήλιος", σχολίασε φυσικά τις καταγγελίες των ηθοποιών που συνεχώς έρχονται στο φως και αφορούν πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες του θεάτρου, λέγοντας πως όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες είναι σοκαριστικά και "σε κάνουν να πέφτεις από τα σύννεφα. Εγώ δεν περίμενα πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μπουρδούμης σε Λιβαθηνό για τη βία και την κακοποίηση στο θέατρο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Την αντίδραση του ηθοποιού και συζύγου της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, προκάλεσαν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός σχετικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Ο Στάθης Λιβαθηνός είπε πως είναι βαθιά πικραμένος και απογοητευμένος, γιατί πιστεύει ότι το μεγάλο θύμα θα είναι το ίδιο το θέατρο. "Το θέατρο δεν είναι μια δουλειά, είναι μια αποστολή και δεν θα ήθελα να τραυματιστεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή. Πάντα ελλοχεύει η κοινωνική υποκρισία. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπέφεραν και υποφέρουν. Δυστυχώς η βία υπάρχει παντού.

Δες περισσότερα στο Yupiiii.gr

Ο Αιμιλιάνo Mάρκου δείχνει την αδυναμία του στην Μαριαγάπη

Αιμιλιάνο Μάρκου Μαριαγάπη

Όντας πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αιμιλιάνο Μάρκου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία του στο Instagram με την Μαριαγάπη να προσπαθεί να του δημιουργήσει γκριμάτσες στο πρόσωπο του.

Μάλιστα, το μοντέλο έγραψε χαρακτηριστικά πως " έχει ξεκάθαρα τον έλεγχο" , αναφερόμενος στη σύντροφο του.

Δες περισσότερα στο Yupiiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ