Follow us

Ο Δημήτρης Μοθωναίος & η συγκλονιστική εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά

Η αποκάλυψη του γνωστού ηθοποιού για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από την ηλικία των 6 ετών και για 20 χρόνια.

Δημήτρης Μαθωναίος ANT1

Στο "Πρωινό" και τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Δημήτρης Μοθωναίος εξομολογούμενος πως ένα άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον ξεκίνησε να τον κακοποιεί σωματικά και σεξουαλικά από την ηλικία των 6 ετών.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως οι συναντήσεις με τον άνθρωπο αυτό τον έκαναν να νιώθει πως είναι "ένας άνθρωπος που τον αγαπάει" ενώ τόνισε πως συνειδητοποίησε ότι κακοποιούνταν από αυτό τον άνθρωπο 20 χρόνια μετά, όταν προσπάθησε να επαναλάβει την πράξη του όταν πια ο ηθοποιός ήταν 26 ετών.

"Το παιδί δεν αναγνωρίζει την πράξη ως κακοποίηση. Η ψυχή δεν έχει εκπαιδευτεί... Εγώ δεν το αναγνώριζα. Για πάρα πολλά χρόνια δεν καταλάβαινα. Ξεκίνησε όταν ήμουν 6 ετών. Γίνονταν πράγματα κατ' εξακολούθηση που δεν μπορούσα κι εγώ να αντιληφθώ. Αισθανόμουν πως αυτός ο άνθρωπος με αγαπάει πάρα πολύ" εξομολογήθηκε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: "Εμένα αυτό με τρόμαξε. Αγνοούσα όλα αυτά τα περιστατικά. Και όταν συνέβη κάτι πολύ χειροπιαστό, όταν ήμουν 26 χρονών και με προσέγγισε με τον ίδιο τρόπο, ήταν σαν να ξύπνησε το σώμα μου και ενώ ήμουν 26 ετών η αντίδρασή μου ήταν όπως αυτή που διαβάζω σε όλες τις καταγγελίες τελευταία. Η σκέψη μου ήταν 'αυτό συμβαίνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και μάλλον θα προχωρήσει και παραπάνω'. Ο μόνος λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η πράξη ήταν επειδή αυτός πάγωσε. Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα τίποτα. Έχω εικόνες διάσπαρτες. Να με πηγαίνει για μπάνιο σε μια παραλία, να ξαπλώνει δίπλα μου στην πετσέτα και μετά δεν θυμάμαι".

Ο Δημήτρης Μοθωναίος τόνισε πως διέξοδος από την εμπειρία αυτή ήταν το αλκοόλ, ενώ παραδέχθηκε πως η κακοποίηση καθόρισε όλη του τη σεξουαλική ταυτότητα στη ζωή του αλλά και όλες τις σχέσεις που προσπάθησε να κάνει μετέπειτα αφού οι εμπειρίες του προσέλκυαν τους χαρακτήρες που κακοποιούν τους συντρόφους τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ