Follow us

Michelle Obama | Θα παρουσιάσει εκπομπή στο Netflix

Τι περιλαμβάνει το νέο πρότζεκτ της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ που θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 16 Μαρτίου.

Michelle Obama

Το ζεύγος Obama υπέγραψε πριν δύο χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας με το Netflix και πλέον ασχολούνται με το να κάνουν τα σχέδιά τους για τηλεοπτικές εκπομπές πραγματικότητα. Έτσι, μετά το ντοκιμαντέρ Becoming, που αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά της αυτοβιογραφίας της Michelle Obama, σε λίγες μέρες θα ανέβει στην πλατφόρμα το σόου με τίτλο Waffles + Mochi. Πρόκειται για μια εκπομπή μαγειρικής που θα απευθύνεται στα παιδιά.

Παρουσιαστές θα είναι η Michelle Obama –που υπογράφει και την παραγωγή του σόου- και δύο μαριονέτες, οι Waffles και Mochi. Η εκπομπή θα καταγράφει τις περιπέτειες που ζουν οι δύο κούκλες προκειμένου να υλοποιήσουν το όνειρό τους να γίνουν σεφ. Βοηθοί τους σ’ αυτό το ταξίδι θα είναι η ιδιοκτήτρια ενός σούπερ μάρκετ (την οποία υποδύεται η Michelle Obama) και ένα μαγικό καλάθι αγορών. Οι Waffles και Mochi θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και θα γνωρίσουν κουζίνες, εστιατόρια, αγροκτήματα και σπίτια, όπου θα μαγειρέψουν απλές συνταγές μαζί με διάσημους σεφ, νοικοκυρές, παιδιά και celebrities.

Η σειρά έρχεται να ενισχύσει την εκστρατεία "Let’s Move!" που έχει γίνει με πρωτοβουλία της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και έχει στόχο τον περιορισμό της παιδικής παχυσαρκίας.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ