Follow us

Η σπάνια εξομολόγηση του Έντουαρντ Στεργίου, η φωτογραφία του Τάσου Ξιαρχό με τον Λιγνάδη, οι αποκαλύψεις και όλα τα νέα

Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνει θέση: "Δεν δέχομαι από όλους να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος"

Yupi

Η Demy μιλά ανοιχτά για την ψυχαναγκαστική διαταραχή της & τις δύσκολες στιγμές μετά τη Eurovision

Η σπάνια εξομολόγηση του Έντουαρντ Στεργίου, η φωτογραφία του Τάσου Ξιαρχό με τον Λιγνάδη, οι αποκαλύψεις και όλα τα νέα

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2017 μίλησε η Demy, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.Η γνωστή τραγουδίστρια ξετύλιξε το κουβάρι και έκανε μια μικρή αναδρομή στην εμφάνισή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμού τραγουδιού πριν τέσσερα χρόνια, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά από αυτή, καθώς όπως ανέφερε, ήταν ένας από τους λόγους που την έκαναν να "χάσει" τον εαυτό της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελεονώρα Μελέτη: "Βγαίνουν κάποιες κακοποιημένες αλήθειες στην επιφάνεια. Δε χρειάζεται να κακοποιούνται ξανά από την υποκρισία κομπάρσων"

Ελεωνόρα Μελέτη Θοδωρής Μαροσούλης

Ούσα αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελεονώρα Μελετή θέλησε να σχολιάσει τα περιστατικά με τις καταγγελίες για κακοποίηση.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια απευθύνθηκε σε όσους θέλησαν να αντιδράσουν και να μιλήσουν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αλλά δεν το έκαναν, τονίζοντας πως:

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Τάσος Ξιαρχό, η φωτογραφία με τον Λιγνάδη & οι αποκαλύψεις

Τάσος Ξιαρχο

Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε μία ανάρτηση που θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις.

Ο γνωστός χορογράφος ανάρτησε μία φωτογραφία στο instagram, στην οποία ποζάρει σε στιγμιότυπο από θεατρική παράσταση του 2012, γράφοντας:

Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτό τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντας τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά.... όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα.... Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα απο εμας, σημασία έχει, να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα, τίποτε σε κανεναν "επόμενο" από κανεναν "επόμενο". Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδεις, τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να κατάλαβω γιατί μου άρεσε η θεα από το μπαλκόνι του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έντουαρντ Στεργίου: "Ήμουν διαφορετικός και δεν ήξερα καλά τη γλώσσα. Κάθετι που με έκανε διαφορετικό με απομάκρυνε και από τα υπόλοιπα παιδιά"

Έντουαρτ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε για πρώτη φορά ο Έντουαρντ Στεργίου, στο πρώτο The 2Night Show της εβδομάδας και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα.

Το 25χρονο μοντέλο, που ήταν από τους παίκτες του GNTM που ξεχώρισαν τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού και έχει δει πλέον τις μετοχές του να ανεβαίνουν, απάντησε στο αν αισθάνεται αδικημένος που δεν ήταν εκείνος ο νικητής του reality μόδας, μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται μετά το τέλος του διαγωνισμού, ενώ αναφέρθηκε και στην "κατάρα του νικητή", καθώς όπως έχει δείξει η ιστορία των reality, ο πρώτος δεν σημειώνει συχνά τεράστια επιτυχία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνει θέση: "Δεν δέχομαι από όλους να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος"

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της προσωπικής της ζωής, αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και το βράδυ της Τετάρτης επέλεξε το πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ