Follow us

Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Ποιος είναι ο διάσημος μπαμπάς της νικήτριας του The Voice

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι κόρη ενός πολύ αγαπημένου και ταλαντούχου ηθοποιού.

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου είναι η νικήτρια του φετινού The Voice.

Η 19χρονη παίκτρια είχε ξεχωρίσει από την πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής, τόσο με την εντυπωσιακή φωνή της, όσο και με την προσωπική ιστορία της: πάσχει από τη νόσο του Stargardt, μια μορφή εκφύλισης της ωχράς κηλίδας που την κάνει να έχει προβλήματα με την όρασή της και να μην μπορεί να δει καθαρά. Η διάγνωση της νόσου έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήταν 15 ετών και όπως είχε πει η ίδια στην κάμερα "όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι”.

Η Ιωάννα έχει μεγαλώσει σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, αφού οι γονείς της είναι οι ηθοποιοί Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Μαρία Κατσιαδάκη.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έχει πολύ σημαντική θητεία στο θέατρο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές σειρές (Έτερος Εγώ, Ανατομία Ενός Εγκλήματος, Κόκκινος Κύκλος, Τελευταίοι Εγγονοί)

Είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, του Αμόρε και του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παίξει στην Επίδαυρο το 2005 στις Βάκχες, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και το 2008 στον Ορέστη σε σκηνοθεσία του Σλόμπονταν Ουνκόφσκι, μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου που είναι και η νονά της Ιωάννας.

Η πιο πρόσφατη παράσταση στην οποία τον είδαμε ήταν Ο Γιος στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία Σελήνη, 66 Ερωτήσεις, την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της πολυβραβευμένης Ζακλίν Λέντζου, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα της στο 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ