Follow us

Η επιβεβαίωση για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος σε παράσταση

Ο αναρτήσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Μοθωναίος NDP

Το μήνυμα του ηθοποιού Γιάννου Περλέγκα θέλησε να μεταφέρει μέσα από το προφίλ του στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχετικά με τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος στη Φαίη Σκορδά. Ο ηθοποιός μίλησε στο "Πρωινό" μεταξύ άλλων και για κακοποιητικές συμπεριφορές στο πλαίσιο θεατρικής παράστασης στο Εθνικό θέατρο: "Μου έχουν τύχει και κακοποιητικές συμπεριφορές. Έχω φύγει από παράσταση του Εθνικού θεάτρου που ήταν κακοποιητική απέναντι στον πρωταγωνιστή" δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Γιάννος Περλέγκας λοιπόν, που βρισκόταν στην ίδια παράσταση, επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του.

Στο πλευρό του Δημήτρη Μοθωναίου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη

"Επιβεβαιώνω την ανάλγητη συμπεριφορά του σκηνοθέτη που τον απέλυσε λόγω πνευμονίας και τη μηδενική στήριξη προς τον Δημήτρη από πλευράς της διεύθυνσης του Εθνικού θεάτρου τότε, καθώς και τη δική μας σιωπή… που την ανακάλεσα χθες και με έκανε εκ νέου να ντρέπομαι που σιώπησα τότε (ο Χουβαρδάς έλειπε σε ταξίδι εκείνες τις ημέρες και το θέμα διευθέτησε η Έφη Θεοδώρου). Ο Δημήτρης αντικαταστάθηκε από το Χάρη Τζωρτζάκη.

Ψύλλοι στα άχυρα θα πει κανείς, αλλά δείχνει κάτι για τη διαχρονική των ηθοποιών και τους πολλαπλούς τραυματισμούς που συντελούνται στο Εθνικό. Δε γίνεται να μην νιώθει κανείς ντροπή για όλα αυτά, αν θέλει να ανανεώσει τη διόλου αυτονόητη ταυτότητα του ανθρώπου και συναδέλφου. Να ‘μαστε δίπλα στους ανθρώπους αν θέλουμε να λεγόμαστε κι εμείς άνθρωποι. Γιάννος Περλέγκας" έγραψε χαρακτηριστικά.

Η επιβεβαίωση για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος σε παράσταση
Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ