Follow us

H Πριγκίπισσα Ευγενία αποφάσισε ο γιος της να μην πάρει βασιλικό τίτλο

Η νέα μητέρα θέλει το παιδί της να ζήσει χωρίς βασιλιά καθήκοντα.

Πριγκίπισσα Ευγενία Splash News/Ideal Image

Ο γιος της Πριγκίπισσας Ευγενίας δεν έχει ακόμα κλείσει μια εβδομάδα ζωής (γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου) και έχει ήδη προκαλέσει ανατροπές στη διαδικασία διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Παρόλο που το ένατο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ θα μπορούσε να βρίσκεται στην 11η θέση στη σειρά διαδοχής, η μητέρα του αποφάσισε ότι δεν θα πάρει βασιλικό τίτλο. Ο τίτλος κληρονομείται μόνο από τον πατέρα, στην περίπτωση της Ευγενίας όμως υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσει από τη γιαγιά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ, να δώσει έναν στο παιδί της. Όμως η Πριγκίπισσα απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, με ανθρώπους από το περιβάλλον της να δηλώνουν ότι θέλει να αφοσιωθεί στη μητρότητα και να μην έχει βασιλικά καθήκοντα τόσο η ίδια όσο και ο γιος της.

Η ίδια πηγή, μιλώντας στην Daily Mail πρόσθεσε ότι η Ευγενία -που εργάζεται ως διευθύντρια σε γκαλερί στο Λονδίνο- θα εξακολουθήσει να συνεργάζεται με φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως η Βρετανική Ένωση Σκολίωσης, και να βοηθάει τη γιαγιά της αλλά "δεν θέλει να αναλάβει τα καθήκοντα που άφησαν πίσω τους η Meghan και ο Ηarry, ούτε να πάει τη θέση τους στις επίσημες εκδηλώσεις".

Την ίδια στάση κρατάει και η άλλη κόρη του Πρίγκιπα Andrew, Beatrice. Οι δύο αδερφές δεν λαμβάνουν δημόσια χρηματοδότηση, δεν έχουν αστυνομική συνοδεία, ούτε επίσημα καθήκοντα που σχετίζονται με το Παλάτι και προτιμούν να μένουν μακριά από τη δημοσιότητα.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ