Follow us

Η Δέσποινα Βανδή κάνει πρεμιέρα στο MEGA, ο νέος παίκτης του Survivor και όλα τα νέα

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξηγεί πώς γνώρισε την "ψυχολογία της ύλης".

Yupiii

Η Έλλη Τρίγγου παίρνει θέση: "Για να απωθήσω το φλερτ έβαλα φραγή στη θυληκότητά μου"

Η Δέσποινα Βανδή κάνει πρεμιέρα στο MEGA, ο νέος παίκτης του Survivor και όλα τα νέα

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show βρέθηκε η Έλλη Τρίγγου σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και μεταξύ άλλων πήρε ανοιχτά θέση για τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό για τον χώρο του θεάματος. Χειμαρρώδης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνεται συγκινημένη που οι γυναίκες που προχώρησαν στις καταγγελίες αυτές βρήκαν το θάρρος και το ψυχικό σθένος να μιλήσουν δημόσια για τις εμπειρίες τους και τα ζητήματα αυτά, τα οποία είναι τόσο λεπτά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δέσποινα Βανδή κάνει πρεμιέρα στο MEGA με το "My Greece"

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή ανανέωνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές με την ταξιδιωτική εκπομπή της "My Greece". Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 18:40 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια στο trailer για το "Μy Greece" καλεί τους τηλεθεατές να ταξιδέψουν μαζί στην Ελλάδα, ενώ σε αυτόν τον κύκλο μαζί της θα βρίσκονται αγαπημένα πρόσωπα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο Survivor

survivor

Ποιος είναι ο νέος παίκτης που θα δούμε να εισβάλλει στο Survivor τις επόμενες εβδομάδες; Ο Σάκης Κατσούλης είναι η νέα προσθήκη που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya για μια από τις δυο ομάδες του reality επιβίωσης, ωστόσο πρόκειται για μια προσθήκη που θα φέρει τα πάνω - κάτω και δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό στοιχείο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Βάνα Μπάρμπα σε μια σπάνια εξομολόγηση: "Ήμουν αντικείμενο διαπόμπευσης, λοιδορήθηκα"

Βάνα Μπάρμπα

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα και άνοιξε τα χαρτιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας για την περίοδο που όπως είπε διαπομπεύθηκε στα Μέσα εξαιτίας ενός μεγάλου ψέματος που αφορούσε την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στο "T-Live" η Βάνα Μπάρμπα περιέγραψε το περιστατικό αλλά και όσα βίωσε τότε, καλώντας παράλληλα τα αγόρια και τα κορίτσια που βιώνουν αντίστοιχα περιστατικά να μιλήσουν τώρα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σμαράγδα Καρύδη: "Στηρίζω τους ανθρώπους που βγαίνουν επωνύμως να καταγγείλουν αλλά δε μπορώ ούτε να χαρώ για την καταστροφή των άλλων"

Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της όσον αφορά το θέμα των παρενοχλήσεων, δηλώνοντας ότι εκείνη δε βίωσε κάποια παρόμοια εμπειρία. Παρόλα αυτά, η γνωστή ηθοποιός τόνισε δημοσίως πως στηρίζει όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που έχουν βιώσει κάποιου είδους κακοποίηση μέσα από μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξηγεί πώς γνώρισε την "ψυχολογία της ύλης"

Δήμητρα Κατσαφάδου

Η Δήμητρα Κατσαφάδου παραχώρησε την πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την κάμερα του The 2Night Show.

Με το viral μότο "όταν η μαγεία της φύσης συναντά τη ψυχολογία της ύλης", η Δήμητρα Κατσαφάδου άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ