Follow us

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη απαντά στις κατηγορίες: "Είναι όλα ψέματα"

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη απαντά για τις αναρτήσεις που τον φωτογραφίζουν.

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Σκληρή απάντηση του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Γεωργουλέα, κάνοντας λόγο για ανήθικες επιθέσεις και συκοφαντικά σχόλια σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη απάντησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις αναρτήσεις που τον φωτογραφίζουν.

Η αντίδραση του σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έρχεται μετά την ανάρτηση του χορευτή - χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, η οποία συνοδευόταν με την φωτογραφία του γνωστού σκηνοθέτη και έγραφε μεταξύ άλλων: "Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντάς τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά… Όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα… Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα τίποτε σε κανέναν "επόμενο" από κανέναν "επόμενο". Τότε 19 χρονών εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη, τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του".

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ