Follow us

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε μία υποδειγματική συνέντευξη στο "Πρωινό"

"Το 'κάτσε φρόνιμα' πρέπει να πάει σε αυτούς που απέναντι σε βιασμένες ψυχές και κορμιά αναζητούν ευκαιρίες να ξεθάψουν την καριέρα τους και να συνεργαστούν με ανθρώπους που δεν συνεργάστηκαν".

Σωτήρης Τσαφούλιας NDP

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο δημιουργός της σειράς "Έτερος εγώ” που έχει κατακτήσει χιλιάδες θεατές, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τον σάλο που έχει προκληθεί στον χώρο του θεάματος με τις συνεχείς καταγγελίες για βίαιη ή σεξουαλικώς παρενοχλητική συμπεριφορά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε: "Είμαι της λογικής ότι αλλάζει η κοινωνία και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Αυτό που θέλω να πω εγώ, δεν θα σταθώ ούτε σε ονόματα ούτε σε καταστάσεις, είναι να εξάρω και εσάς κα Σκορδά και εσάς κ. Λιάγκα και τον κ. Ουγγαρέζο, τον κ. Τεργιάκη και την κ. Παραδεισανού για την ανθρωπιά και το μέτρο με το οποίο προσεγγίζεται την όλη υπόθεση. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να βγαίνω να μιλάω, αλλά ο λόγος που το κάνω χωρίς να έχω να καταγγείλω ένα περιστατικό είναι για να προστατεύσω λίγο τις φωνές αυτών που βρίσκουν το θάρρος να το κάνουν απέναντι σε φωνές παλαιότερων που δεν αρθρώνουν τον λόγο που θα έπρεπε”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ