Follow us

Βούλα Πατουλίδου | "Ο Κώστας Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους"

"Αυτός ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής".

Βούλα Πατουλίδου NDP

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε η Βούλα Πατουλίδου σε σύνδεση μέσω skype, το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου. Η Ολυμπιονίκης και πολιτικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο φλέγον θέμα των ημερών, τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποιητικής συμπεριφοράς στο εργασιακό περιβάλλον. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο Κώστας Βουτσάς της είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελόμενους:

Τότε και τώρα | Η Βούλα Πατουλίδου ποζάρει ξανά με τον 22χρονο γιο της όπως πολλά χρόνια πριν

"Κάποια στιγμή, ένας πάρα πολύ μεγάλος και καταξιωμένος και πάρα πολύ αγαπητός ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς, μου είχε κατονομάσει έναν από όλους αυτούς που ακούγονται και λέω "Δεν μπορεί ρε Κώστα”. Μου λέει: "Είναι ανεπίτρεπτο να είναι τόσο μεγάλο ταλέντο σε όλα του, να είναι τόσο καταξιωμένος και να μπαίνει στη διαδικασία άσκησης εξουσίας για να μπορέσει να είναι με ένα νεαρό κορίτσι”. Αυτό ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια και από τότε άρχισα να παρακολουθώ γιατί λέω δεν μπορεί.

Καθόμασταν με τον Κώστα δίπλα δίπλα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, έμπαινε ο κόσμος κι εγώ δεν υπήρχα. Φυσικό κι επόμενο, γιατί ήταν το "θηρίο” μπροστά μου, ήταν ο Βουτσάς, τον οποίο όλοι έρχονταν και προσκυνούσαν. Αυτή η γενναιοδωρία του και το χαμόγελο… Αυτός ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής".

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ