Follow us

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

Η ανακοίνωσή του μέσω Instagram.

Πέτρος Ίμβριος Npd photo agency

Ο Πέτρος Ίμβριος έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς, όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram. Η επί 4 χρόνια σύντροφός του, Συράν Λελούδα, έφερε στον κόσμο το γιο τους, Παναγιώτη, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία.

Baby Boom | Η Μαρία Ηλιάκη είναι έγκυος

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

"Μικρέ μου έρωτα σ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μας !! Με έκανες αντράκι μου, να νιώσω για τρίτη φορά, αυτά τα υπέρτατα συναισθήματα που μόνο η γέννηση ενός παιδιού, μπορεί να μας δημιουργήσει! Αυτά τα συναισθήματα που είναι, πάνω από οποιαδήποτε επιτυχία, πάνω από κάθε υλική αξία, πάνω από κάθε άλλη αγάπη !Σε περιμέναμε όλοι ανυπόμονα!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με το μικρό που ανέβασε ο τραγουδιστής.

Μαρία Ηλιάκη | Όλες οι πόζες στο Instagram με τις οποίες έκρυψε την εγκυμοσύνη της

"Οι αδελφές σου, οι γιαγιάδες, οι παππούδες (και ιδίως ο παππούς που στα 90 του χρόνια θα ακούσει το Παναγιώτης Ίμβριος) η θεία Μυρσίνη, ο νονός σου και όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι που ανυπομονούσαν μαζί μας... Να 'χεις σωματική και ψυχική υγεία αστέρι μου και δύναμη, για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου ! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, να σου δείχνω πως να γεμίζεις την ψυχή σου, και να αρπάξω το χέρι σου όποτε πας να πέσεις για να σε ξαναφτάσω στα ουράνια !!!Σ αγαπώ μικρέ μου! Καλωσόρισες στη ζωή μας!", συνέχισε.

Δες το story του και την ανάρτησή του:

Ίμβριος
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ