"Διαφορετικά" γενέθλια για την Ιωάννα Μαλέσκου | Η εντυπωσιακή τούρτα και η ηλικία της

Η παρουσιάστρια του "Love it" γιόρτασε με τον "έρωτά της".

Τα γενέθλιά της κάτω από τις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες γιόρτασε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του SKAI, γεννημένη στις 14 Φλεβάρη, συμπλήρωσε τα 32 της χρόνια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και γιόρτασε στο σπίτι της το γεγονός με την αγαπημένη της σκυλίτσα, την Balloo.

Ένα είναι το ρούχο που δεν αποχωρίζεται η Ιωάννα Μαλέσκου

"Ο έρωτάς μου το έβαλε στα πόδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου" έγραψε με χιούμορ η εορτάζουσα στα stories της αναφερόμενη φυσικά στο κατοικίδιό της:

Σβήνοντας μια εντυπωσιακή πολύχρωμη τούρτα σε ένα σαλόνι γεμάτο μπαλόνια που έγραφαν "You don't look a day over fabulous", μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τόσο από τον λογαριασμό της Balloo όσο και από της ίδιας. "Happy Birthday μανούλα μου", ήταν οι ευχές της σκυλίτσας της:

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στις φήμες περί σχέσης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ενώ η ίδια έγραψε: "Τα φετινά γενέθλια ήταν διαφορετικά. Αλλιώς ονειρευόμουν να τα ζήσω.. Οταν όμως στη ζωή σου έχεις ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα, απλά για να χαμογελάσεις, τότε μόνο συνειδητοποιείς τι σημαίνει χαρά! Και εγώ νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ! (Να ζήσει το .. αίτιο λοιπόν! )"