Follow us

Regé-Jean Page | O πρωταγωνιστής του Bridgerton είναι ερωτευμένος

Ο φακός των παπαράτσι τον "συνέλαβε" αγκαλιά με την αγαπημένη του.

Bridgerton

Μπορεί να αποτελεί το αντικείμενο του πόθου εκατομμυρίων γυναικών –χάρη στον ιδιαίτερα σέξι χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά του Netflix Bridgerton- φαίνεται όμως πως ο Regé-Jean Page έχει ήδη κάνει την επιλογή του. Πρόσφατα, οι παπαράτσι κατάφεραν να τον φωτογραφήσουν με την αγαπημένη του να περπατούν αγκαλιά στους δρόμους του Λονδίνου.

Loading...

Η ξανθιά κοπέλα της φωτογραφίας ονομάζεται Emily Brown, είναι 30 ετών και εργάζεται ως κειμενογράφος σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων brands, όπως Nike, Converce και Uber. Επίσης ασχολείται με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και παίζει σε γυναικεία ομάδα του Λονδίνου.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να αγόρασε από κοινού ένα σπίτι στο Βόρειο Λονδίνο, έξω από το οποίο ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να αποχαιρετιούνται πριν ο Regé-Jean Page φύγει για τη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες γυρισμάτων. Προς το παρόν, δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, ούτε εκείνος έχει ανεβάσει στα social media κάτι που να αποκαλύπτει το δεσμό τους. Λίγο μετά την προβολή της σειράς, φήμες ήθελαν να είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο Bridgerton, Phoebe Dynevor, όμως ο ίδιος τις είχε διαψεύσει.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ