Follow us

Η Πριγκίπισσα Ευγενία θα μεγαλώσει τον γιο της στο Frogmore Cottage

Η Πριγκίπισσα και ο σύζυγός της έχουν μετακομίσει στο σπίτι του Harry και της Meghan.

πριγκίπισσα Ευγενία Splash News/Ideal Images

Μητέρα έγινε πριν από λίγες μέρες η Πριγκίπισσα Ευγενία, αφού έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Η Πριγκίπισσα και ο σύζυγός της Jack Brooksbank αναχώρησαν από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο τους την Παρασκευή 12/02 και βρίσκονται ήδη στο σπίτι που επέλεξαν για να μεγαλώσουν το παιδί τους. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το Frogmore Cottage, το σπίτι του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη Μεγάλη Βρετανία.

Η είδηση ότι ο Harry παραχώρησε το σπίτι του στην ξαδέλφη του είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο κάποια στιγμή αμφισβητήθηκε καθώς κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Πριγκίπισσα θα μετακόμιζε στο πατρικό της μετά τη γέννα. Όμως, φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει, και η Ευγενία με τον σύζυγό της και το μωρό της βρίσκονται στο σπίτι του Harry και της Meghan, εκεί όπου πέρασε τα πρώτα του χρόνια και ο Archie.

Η κατοικία βρίσκεται στη βασιλική ιδιοκτησία του Windsor και αρκετά κοντά στο Royal Lodge, όπου ζουν οι γονείς της Πριγκίπισσας Sarah Ferguson και Πρίγκιπας Andrew, οπότε μπορεί να τους έχει κοντά της αν χρειαστεί τη βοήθειά τους με το μωρό.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ