Follow us

Kendall Jenner | Επιβεβαίωσε τη σχέση της ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου

Ποιος είναι ο αγαπημένος της μικρότερης αδερφής της οικογένειας Κardashian;

Kendall Jenner Splash News/Ideal Image

Παρόλο που υπήρχαν φήμες για αυτή τη σχέση εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, η Kendall Jenner είχε φροντίσει να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως αυτό άλλαξε χθες, όταν με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, δεν δίστασε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της στο instagram. Παρόλο που το πρόσωπό του δεν φαίνεται, δεν ήταν δύσκολο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να αναγνωρίσουν τον μπασκετμπολίστα Devin Booker (ή DBook).

Kendall Jenner | Επιβεβαίωσε τη σχέση της ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου

Και εκείνος από την πλευρά του ανέβασε story με το πώς πέρασε τη γιορτή με το κορίτσι και το σκύλο του –όπου και πάλι το πρόσωπο της Kendall δεν φαίνεται.

Kendall Jenner

Οι φήμες ότι η Kendall Jenner και ο 24χρονος παίχτης των Phoenix Suns είναι ζευγάρι κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον περασμένο Aπρίλιο, όταν έκαναν μαζί ένα road trip, ενώ λίγο μετά η Jenner εθεάθη στο αεροδρόμιο να περιμένει να τον παραλάβει. Επίσης, είχαν πάει μαζί στα 40ά γενάθλια της Kim kardashian τον περασμένο Οκτώβριο.

Kendall Jenner

abaca/www.visualhellas.gr

Ωστόσο, και οι δύο προτιμούν να κρατάνε χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τα προσωπικά τους. Πάντως, ένας άνθρωπος από το περιβάλλον τους δήλωσε στο E! ότι η Kendall είναι πολύ χαρούμενη με αυτή τη σχέση αλλά συνειδητά θέλει να την κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα.

Kεντρική φωτο: Splash news/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ