Follow us

O Rupert Grint παραδέχθηκε πως δεν έχει δει όλες τις ταινίες Harry Potter

Αυτό δεν το περιμέναμε.

Rupert Grint Abaca / www.visualhellas.gr

Είναι ο κινηματογραφικός Ron Weasly κι όμως όπως ο ίδιος παραδέχθηκε δεν έχει δει όλες τις ταινίες Harry Potter. Ο λόγος φυσικά για τον Rupert Grint ο οποίος ενσάρκωσε τον καλύτερο φίλο του Harry Potter στη μεγάλη οθόνη. Μιλώντας στο Variety ο Βρετανός ηθοποιός εξήγησε ότι σταμάτησε να βλέπει τις ταινίες μετά την τρίτη ταινία με τίτλο "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" την οποία σκηνοθέτησε ο Alfonso Cuarón.

"Μάλλον έχω δει τις τρεις πρώτες στις πρεμιέρες και μετά σταμάτησα να τις βλέπω. Τώρα όμως έχω μια κόρη οπότε κάποια στιγμή θα χρειαστεί σίγουρα να τις δω μαζί της", είπε ο Βρετανός ηθοποιός που έγινε για πρώτη φορά πατέρας την περασμένη Άνοιξη. Μαζί με τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Georgia Groome καλωσόρισαν την κόρη τους Wednesday τον Μάιο του 2020.

Loading...

Στην ίδια συνέντευξη ο 32χρονος ηθοποιός δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι θα είναι μέρος της νέας σειράς του HBO για τον Harry Potter λέγοντας πως θα είναι αρκετά περίεργο αν πρόκειται για μία συνέχεια των ταινιών. Τόνισε ωστόσο πως δεν θέλει να ενσαρκώσει κάποιος άλλος ηθοποιός τον Ron Weasly. " Νιώθω αρκετά προστατευτικός απέναντι σε αυτό τον ρόλο", πρόσθεσε.

φωτογραφία: Abaca / www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ