Follow us

Ζέτα Δούκα | Η νέα ανάρτηση για το θέμα της κακοποίησης, τρεις εβδομάδες μετά την καταγγελία της

"Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για εσένα".

Ζέτα Δούκα NDP

Έχουν πια περάσει τρεις εβδομάδες από την ημέρα που η Ζέτα Δούκα αποφάσισε να αποκαλύψει την ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία που υπέστην στο εργασιακό της περιβάλλον. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη για μια ολόκληρη θεατρική σεζόν, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για ονομαστικές καταγγελίες και στον χώρο του θεάματος.

Ζέτα Δούκα σε Σμαράγρα Καρύδη | "Εντελώς λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θύματα με τους θύτες"

Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών αυτών εβδομάδων, η ηθοποιός προέβη σε μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου και παρότρυνε για μια ακόμη φορά και άλλους να μιλήσουν ανοιχτά και να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά:

Ζέτα Δούκα | Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη

"Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και ονομαστικά.

Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη, το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουσε ένα ζεστό φως, που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επί τόπου την ψυχή μου!

Δεν θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφαλείας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, γνωστούς και αγνώστους, που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή!

Και έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί.

Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς! Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για εσένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.

Μη φοβάσαι.

Ζέτα Δούκα."

Η ανάρτησή της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ