Follow us

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry | Θα δώσουν συνέντευξη στην Oprah

Θα είναι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού μετά το Megxit.

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry Abaca/Visual Hellas

Λίγες μέρες μετά τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τη Meghan Markle για τη μήνυση που είχε κάνει σε δύο βρετανικές εφημερίδες αλλά και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex είναι από τα πιο hot ονόματα της επικαιρότητας. Είναι λοιπόν μεγάλη η δημοσιογραφική επιτυχία της Oprah Winfrey που κατάφερε να τους πείσει να της δώσουν μια τηλεοπτική συνέντευξη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, "στις 6 Μαρτίου, στο αμερικανικό δίκτυο CBS, η Winfrey θα συνομιλήσει με τη Meghan, Δούκισσα του Sussex σε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη, που θα καλύψει τα πάντα, από την αποχώρηση από το παλάτι, το γάμο, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο μέχρι το πώς διαχειρίζεται την έντονη δημοσιότητα. Αργότερα, στην παρέα θα προστεθεί ο Πρίγκιπας Ηarry για να μιλήσουν για τη μετακόμιση στις ΗΠΑ και τα όνειρα και τις ελπίδες τους για το μέλλον".

Το πρόγραμμα θα έχει τίτλο Oprah With Meghan and Harry και θα έχει διάρκεια 90 λεπτών. Η συνέντευξη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ποτέ ως τώρα μετά το λεγόμενο Megxit, αν και δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Meghan και ο Harry έχουν βάλει κάποιους όρους ή εάν έχουν ορίσει ζητήματα στα οποία δεν πρόκειται να αναφερθούν.

Η επιλογή της Oprah Winfrey για την πρώτη τους συνέντευξη από τότε που επέλεξαν να ζήσουν στις ΗΠΑ δεν είναι έκπληξη, αφού οι δύο γυναίκες είναι καλές φίλες –μάλιστα η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στο γάμο του ζευγαριού το 2018, ενώ τα σπίτια τους στη Santa Barbara είναι πολύ κοντά.

Φωτο: Αbaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ