Follow us

Hugh Bonneville | Αποκάλυψε ποια είναι η προϋπόθεση για να γίνει το sequel του Downtown Abbey

Οι fans της σειράς και ταινίας χρειάζεται να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.

Hugh Bonneville Splash News/Ideal Image

Μπορεί οι fans της τηλεοπτικής σειράς και ταινίας Downtown Abbey να ενθουσιάστηκαν όταν οι παραγωγοί της ανακοίνωσαν πως πρόκειται να γυριστεί το sequel της σειράς, ωστόσο όπως φαίνεται θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα.

Την αποκάλυψη για την εξέλιξη της σειράς και το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της έγιναν από τον Hugh Bonneville, ηθοποιό της σειράς, ο οποίος υποδύεται τον Lord Grantham. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο The Zoe Ball Breakfast του BBC Radio 2 και αποκάλυψε πως προϋπόθεση για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα είναι να κάνουν όλοι οι συντελεστές της σειράς να έχουν κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19.

Ο ίδιος μάλιστα βοηθάει εθελοντικά το κέντρο εμβολιασμού της περιοχής στην οποία κατοικεί. Στη συνέντευξη σχολίασε μάλιστα πως η νέα ταινία Downtown Abbey θα φτιάξει τη διάθεση των fans που είναι κλεισμένοι τόσο καιρό μέσα στο σπίτι λόγω lockdown.

Κεντρικό θέμα της νέας ταινίας θα είναι μία βασιλική επίσκεψη στο αρχοντικό εξοχικό και στις προετοιμασίες που κάνουν οι πρωταγωνιστές για αυτή την επίσκεψη.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ