Follow us

Η Kendall Jenner έφτιαξε τη δική της εταιρεία με τεκίλα

Το νέο επαγγελματικό βήμα του top model.

Kendall Jenner Splash News/Ideal Image

Η επιχειρηματικότητα και οι νέες ιδέες φαίνεται πως βρίσκονται στο DNA της οικογένειας Kardashian-Jenner, αφού τα μέλη της πάντα θα βρούνε νέους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα και πολλές φορές με αναπάντεχους τρόπους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Kendall Jenner, η οποία ανακοίνωσε χθες μέσω Instagram πως φτιάχνει τη δική της εταιρεία με τεκίλα.

Το μοντέλο που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε πασαρέλες αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Όπως έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπαθεί να φτιάξει την καλύτερη τεκίλα, κάνοντας δοκιμές και ταξίδια μέχρι να ανακαλύψει τα συστατικά που θα την βοηθήσουν να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Kendall Jenner αποκάλυψε μάλιστα πως η εταιρεία που έχει δημιουργήσει με όνομα 818 έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς με το ποτό να κερδίζει βραβεία. Τόνισε μάλιστα πως στους εν λόγω διαγωνισμούς συμμετείχε ανώνυμα. Σύμφωνα με το Forbes, η τεκίλα που έχει δημιουργήσει η Kendall Jenner κέρδισε το βραβείο World’s Best Reposado για το 2020 στον παγκόσμιο διαγωνισμό τεκίλας.

Το μοντέλο φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα και άλλων celebrities που δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία με ποτά όπως ο George Clooney, ο Ryal Reynolds, ο Post Malone, η Kate Hudson κ.α. Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμο το ποτό προς πώληση, αφού στον επίσημο λογαριασμό του brand στο Instagram γράφει Coming Soon.

Η ανάρτηση της Kendall Jenner στο Instagram

Loading...

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ