Follow us

Σπύρος Πώρος | Ο γιος του είναι ζευγάρι με την καλλονή 16χρονη κόρη της Heidi Klum

Η Leni Klum σε σχέση με τον γιο του γνωστού φωτογράφου.

Heidi Klum, Leni Splash News / Ideal Image

Ζευγάρι είναι, όπως μάθαμε μέσα από την εκπομπή "Pop Up", ο γιος του Σπύρου Πώρου και η κόρη της Heidi Klum. Πρόκειται για τον 18χρονο γιο του γνωστού φωτογράφου, Aris Rachevsky Porros, που είναι παίκτης χόκεϋ και τη 16χρονη κόρη του μοντέλου, παρουσιάστριας και επιχειρηματία, Leni Klum, που βαδίζει ήδη στα χνάρια της μητέρας της.

Loading...
Loading...
Loading...

Μάλιστα, οι δυο τους δεν κρύβουν ότι είναι ζευγάρι αναρτώντας κοινά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media, όπως αυτό που δημοσίευσε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η 16χρονη Leni, γράφοντας "I love you":

Σπύρος Πώρος | Ο γιος του είναι ζευγάρι με την καλλονή 16χρονη κόρη της Heidi Klum

Να αναφέρουμε ότι ο βιολογικός πατέρας της καλλονής έφηβης είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Heidi Klum οι γονείς της αποφάσισαν να χωρίσουν και όταν εκείνη γεννήθηκε, το πασίγνωστο top model ήταν σε σχέση με τον Βρετανό μουσικό Seal. Έτσι, ο Seal την υιοθέτησε κι Leni έχει τρία ακόμα μικρότερα αδέρφια από τον γάμο τους, τον 15χρονο Henry, τον 14χρονο Jonah και την 11χρονη Lou.

Σύμφωνα τώρα με όσα μάθαμε μέσα από το "Pop Up", ο Aris Rachevsky είναι ο μοναδικός γιος του Σπύρου Πώρου, ο οποίος έχει ακόμη τέσσερις κόρες, και μητέρα του είναι η Ρωσίδα πριγκίπισσα Rhea Rachevsky.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ