Οι αποκαλύψεις στη Μελέτη που συγκλονίζουν, η αφιέρωση του Αρναούτογλου στη Νάνσυ Αντωνίου και όλα τα νέα

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος & το παράπονο για τη Βίκυ Καγιά: "Μιλούσα πολύ για να της αρέσω".

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη σε χαλαρές στιγμές με τον γιο τους

Κάτω από την Ακρόπολη επέλεξαν να κάνουν τον περίπατό τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, εν μέσω καραντίνας και ο φωτογραφικός φακός του Yupiii τους ακολούθησε στη βόλτα τους.

Μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που την έφεραν στο προσκήνιο και άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για περισσότερες αποκαλύψεις και καταγγελίες, το διάσημο ζευγάρι αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο του στον 7 μηνών γιο του και οι τρεις τους έκαναν μια μικρή εξόρμηση στη Διονυσίου Αεροπαγείτου, όπου φυσικά τα οικογενειακά στιγμιότυπα και οι χαλαρές στιγμές είχαν τον πρώτο λόγο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι αποκαλύψεις στη Μελέτη που συγκλονίζουν

Τη δική του δραματική ιστορία ξεδίπλωσε ο Βασίλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Βασίλης, που δεν έχει αποκαλύψει το πλήρες ονοματεπώνυμό του, ανέλυσε πως γνωρίστηκε στο θέατρο με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη, όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών και εκείνος 31. Ο Βασίλης ανέλυσε πώς από μέντοράς του στο θέατρο μετατράπηκε σε "παιδεραστής" όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος, αφού από το πρώτο ραντεβού τον προσέγγισε ερωτικά ενώ την τρίτη φορά ολοκλήρωσε τις σεξουαλικές του διαθέσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τραγουδάει on air στη Νάνσυ Αντωνίου

Άκρως ρομαντικός εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τετάρτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν δίστασε να τραγουδήσει στη σύντροφό του και αρχισυντάκτρια της εκπομπής του, Νάνσυ Αντωνίου.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχε ο παρουσιαστής με τον Γιώργο Λιβάνη για το ότι ο τελευταίος ασχολήθηκε τυχαία με το τραγούδι και θέλοντας έτσι και εκείνος να αποδείξει στη σύντροφό του πως έχει φωνή, της τραγούδησε a capella το "Το Ποδήλατο" του Κώστα Μακεδόνα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελεονώρα Μελέτη | Ξεσπά έναντι των σχολίων που δέχεται

Η Eλεονώρα Μελέτη ξεσπά έναντι των σχολίων που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τους καλεσμένους στην εκπομπή της "Μεσάνυχτα".

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσίαστρια ανέφερε πως δέχεται επιθετικά μηνύματα λόγω του ότι καλεί στην εκπομπή της ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ηρακλής Τσουζίνοβ: "Έτρωγα ξύλο. Αυτοί που μου ασκούσαν bullying ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω"

O Ηρακλής Τσουζίνοβ μίλησε στο περιοδικό Ηello για τις δυσκολίες που βίωσε στην παιδική του ηλικία, όταν βρισκόταν ακόμη στη Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του GNTM αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που ήρθε αντιμέτωπος, στην εγκατάλειψη του πατέρα του, ενώ απάντησε στο ερώτημα αν είναι ζευγάρι με τη Μαρινέλα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος & το παράπονο για τη Βίκυ Καγιά: "Μιλούσα πολύ για να της αρέσω"

Τον Ανδρέα Αθανασόπουλο υποδέχθηκε στο πρώτο The 2Night Show της εβδομάδας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Το 21χρονο μοντέλο και φιναλίστ του GNTM μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο του modelling, το οποίο μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή του μετά από μια φωτογραφία που έβγαλε για το δελτίο της ομάδας μπάσκετ στην οποία έπαιζε, ενώ περιέγραψε τα όσα πρωτόγνωρα έζησε στα πρώτα του casting στο Μιλάνο και στο Λος Άντζελες, για κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr