Follow us

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Σύντομα θα χάσουν τα βασιλικά προνόμιά τους

Η "περίοδος χάριτος" που τους είχε δοθεί τελειώνει.

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry Splash News/Ideal Image

Είναι ήδη γνωστό ότι η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έχουν συμφωνήσει να δώσουν στης Oprah Winfrey την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη από τότε που αποφάσισαν να φύγουν από το Παλάτι. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που αφορά αυτή την συνέντευξη είναι ότι θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου, μόλις λίγες εβδομάδες πριν τη λήξη της 12μηνης περιόδου χάριτος που ορίστηκε μετά το Megxit.

Συγκεκριμένα, μετά την απόφαση του ζευγαριού να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια, συμφωνήθηκε η "έναρξη του αναθεωρημένου ρόλου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex" να υποβληθεί σε επανεξέταση μετά από 12 μήνες". Μια συμφωνία που ερμηνεύτηκε ως ένα "δίχτυ ασφαλείας" που τους προσφέρθηκε για την περίπτωση που το ζευγάρι αλλάξει γνώμη ή έως ότου αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, φαίνεται ότι οι δυο τους δεν είναι διατεθειμένοι να υπαναχωρήσουν, αφού έχουν ήδη διακόψει τους επίσημους δεσμούς με το Παλάτι ενώ έχουν κάνει πολύ συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες (όπως με το Netflix και το Spotify).

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Times ο Harry δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα πρέπει να εγκαταλείψει οριστικά κάποιες θέσεις που σχετίζονται με τον πρώην βασιλικό του ρόλο, μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος αναθεώρησης των 12 μηνών, όπως ο τίτλος του Στρατηγού των πεζοναυτών. "Η θέση του στο στρατό είναι πολύ σημαντική για εκείνον και είναι φυσικό να θέλει να τη διατηρήσει”, αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του Πρίγκιπα Harry.

Επιπλέον, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex (τίτλοι τους οποίους αναμένεται να διατηρήσουν) δεν θα είναι πλέον "προστάτες” του Εθνικού Θεάτρου, της Ένωσης Ράγκμπι, του Μαραθωνίου του Λονδίνου και κάποιων φιλανθρωπικών οργανώσεων, ρόλοι που προκύπτουν από τη βασιλική ιδιότητα την οποία έχουν απαρνηθεί. Μέχρι στιγμής, κανένας από αυτούς τους φορείς δεν έχει λάβει κάποια σχετική ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα στο τέλος του επόμενου μήνα, οπότε λήγει και η περίοδος αναθεώρησης.

Φωτο: Splash news/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ