Λίλιαν Αρχοντή | Η "Φιόνα" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" τάσσεται υπέρ όσων δέχθηκαν καταγγελίες

"Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε συνέντευξη η Λίλιαν Αρχοντή, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή υποδυόμενη τη "Φιόνα" στη δημοφιλή σειρά του ANT1, "Κωνσταντίνου και Ελένης". Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες περί λεκτικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media τις τελευταίες εβδομάδες.

Μάλιστα η ηθοποιός που έχει συνεργαστεί με μερικά εκ των καταγγελθέντων προσώπων, θέλησε να τους στείλει μήνυμα συμπαράστασης. Ισχυριζόμενη ότι δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση το ταλέντο και η πορεία τους λόγω των καταγγελιών, αποκάλυψε ακόμη και ότι έχει στείλει προσωπικό μήνυμα εκτίμησης και πως τάσσεται υπέρ τους.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Κατηγορώντας αυτούς τους ανθρώπους, δεν αμφισβητείται ούτε το ταλέντο, ούτε η πορεία τους… Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς. (...)

Έστειλα μήνυμα στον (...), τον αγάπησα. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, ότι είμαι δίπλα του, στο πλευρό του. Δεν μου απάντησε, δεν περίμενα να μου απαντήσει, αλλά το έκανα για να δείξω την συμπαράστασή μου και την εκτίμησή μου.

Η θέση που παίρνω υπέρ των μεγάλων αυτών ανθρώπων του χώρου και του θεάτρου μας, δε σημαίνει ότι κατηγορώ τις κοπέλες που μίλησαν. Θα βγουν κι άλλα στη δημοσιότητα, θα βγουν κι άλλοι, είναι τραγικό, δεν το αξίζει το θέατρο αυτό".