Follow us

Κατερίνα Γερονικολού | Το νέο δημόσιο μήνυμα μετά τις καταγγελίες της για τον Γιώργο Κιμούλη

"Αισθάνομαι τυχερή".

Κατερίνα Γερονικολού NDP

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, καταλόγισε εργασιακό εκφοβισμό στον Γιώργο Κιμούλη. Τρεις εβδομάδες μετά, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εξέφρασε τα συναισθήματα της για τις σχετικές εξελίξεις και όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου.

"Αν δεν το έχεις νιώσει"

Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών! Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει.

Aν το έχεις νιώσει…
Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει.
Είσαι Εσύ. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργήθηκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, ηρέμησαν τα "μυστικά" μου… Με "παρέσυραν" σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι. Όσα ακολούθησαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι-σχεδόν- τυχερή.

*Αλλάζει κάτι.
Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει…
Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.
Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα.
Μη φοβάσαι” έγραψε στη λεζάντα της.

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ