Follow us

Ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρθηκε πρώτη φορά στο ότι θα γίνει μπαμπάς, η εξομολόγηση της Πέννυ Μπαλτατζή και όλα τα νέα

Survivor: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι.

Yupi collage

Η Έλλη Κοκκίνου παραδέχεται πως γνώριζε όσα κατήγγειλε η Τζένη Μπότση: "Το ετοίμαζε"

Ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρθηκε πρώτη φορά στο ότι θα γίνει μπαμπάς, η εξομολόγηση της Πέννυ Μπαλτατζή και όλα τα νέα

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επισκέφθηκε η Έλλη Κοκκίνου το βράδυ της Πέμπτης στο τηλεοπτικό του "σπίτι" και οι δυο τους είχαν να πουν πολλά!

Καλεσμένη στο The 2Night Show του ΑΝΤ1, η διάσημη τραγουδίστρια με αφορμή τη νέα της δισκογραφική δουλειά και το τραγούδι "Τι Έχω Τραβήξει" αποκάλυψε πως δεν έχει αισθανθεί ποτέ μίσος για κάποιον σύντροφό της, όπως αναφέρεται στους στίχους του τραγουδιού, ενώ ανάμεσα στα τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος βρίσκεται και η επανεκτέλεση του τραγουδιού "Κάποια Μέρα" τους στίχους του οποίου έγραψε ο Αντώνης Βαρδής και αποτελεί ουσιαστικά το ένα από τα δυο τραγούδια που της έγραψε ο αείμνηστος δημιουργός.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι

survivor

Μια ακόμη προσθήκη και απ' ότι φαίνεται είναι και η τελευταία ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya για το Survivor. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο "Ευτυχείτε" της Πέμπτης η Ελένη Χαμπέρη είναι η νέα παίκτρια που θα δούμε να εισβάλλει στο reality επιβίωσης και να ενισχύει μια από τις δυο ομάδες του Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

House of Fame | Η εξομολόγηση της Πέννυ Μπαλτατζή για την κακοποίηση που βίωσε

Πέννυ Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή ήρθε πιο κοντά με την Πηνελόπη από το Ηοuse of Fame και προσπάθησε να τη συμβουλέψει την διαγωνιζόμενη στον τρόπο να βελτιώσει την ερμηνεία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε από την μητέρα της, ενώ εξομολήγηθηκε πως:

"Είμαστε όλοι μαζί. Είναι αλλιώς να βλέπεις ότι σε αντιμετωπίζουν μόνο σου… Να σε ρωτήσω κάτι, πολύ ανθρώπινα. Θα το πω προσωπικά από εμένα, δεν μασάω τα έχω πει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρθηκε πρώτη φορά στο ότι θα γίνει μπαμπάς

Άκης Πετρετζίκης

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του α γίνουν σε μερικούς μήνες γονείς.

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι λίγοι γνωρίζουν τι συμβαίνει σε αυτή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Φουρέιρα incognito στη Γλυφάδα

Ελένη Φουρέιρα

Σε πυρετό εργασιών βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα το τελευταίο διάστημα και μπορεί το live της Παρασκευής του House of Fame να αναβλήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων, ωστόσο η διάσημη pop star δεν σταματά να εργάζεται σκληρά ώστε να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί στον ρόλο της παρουσιάστριας που αναλαμβάνει για πρώτη φορά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού για βόλτα με το μωρό και τις φίλες της

Τζένη Μπαλατσινού

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης απόλαυσε εν μέσω καραντίνας η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία άφησε για λίγο το σπίτι και έκανε μια μικρή εξόρμηση με τον γιο της και με τις καλές της φίλες, Σμαράγδα Καρύδη και Έλενα Σκουλά.

Οι τρεις γυναίκες και ο Κικίλιας junior εκμεταλλεύτηκαν τις ηλιόλουστες ημέρες της περασμένης εβδομάδας και με χαλαρή διάθεση περπάτησαν στον Εθνικό Κήπο, όπου είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τα νέα τους αλλά και τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στην καθημερινότητα της καλής τους φίλης, Τζένης Μπαλατσινού, ο ερχομός του γιου της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ