Follow us

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης | "Γνωρίζω γιατί υπάρχει αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου"

" Είμαι φίλος και έχω υπάρξει και συνεργάτης με τουλάχιστον δύο από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται".

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης NDP

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Φυσικά ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ελληνικό "me too", το κίνημα που έχει προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες έπειτα από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική και ψυχολογική βία στον χώρο του θεάτρου.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης | Παίρνει θέση για τις καταγγελίες

Μεταξύ άλλων, είπε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καββατζίκη: "Δεν έχω υπάρξει φίλος και συνεργάτης μόνο με ένα από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται. Έχω υπάρξει στενός συνεργάτης και φίλος με τουλάχιστον δύο από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται. Υπάρχει ένας λόγος τον οποίο εγώ καταλαβαίνω γιατί μου αποδίδεται περισσότερο η σχέση και η φιλία με το ένα πρόσωπο και αποσιωπάται εντελώς η σχέση και η φιλία με το άλλο πρόσωπο.

Είναι θεμιτή λοιπόν η ανάγκη του κόσμου να προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται, τα πράγματα τα οποία ακούγονται συνολικά είναι αποτρόπαια και φρικτά. Δεν είμαι ούτε ο πρόεδρος του ΣΕΗ ο σπουδαίος κύριος Μπιμπίλας που προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Αυτή δεν είναι η δική μου δουλειά. Εγώ είμαι φίλος και έχω υπάρξει και συνεργάτης- και πολύ στενός συνεργάτης-με τουλάχιστον δύο από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται. Σας ξανά λέω λοιπόν πως οι πράξεις που λέγονται γίνονται εν κρυπτώ και αυτό νομίζω ότι το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε.

Να πω ότι με κανέναν από τους ανθρώπους αυτούς δεν κάναμε παρέα στην καθημερινότητά μας. Δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνει κάποιος όταν γυρνάει σπίτι του ή όταν δεν είναι μαζί σου. Είναι θεμιτό να ρωτάει ο κόσμος και να θέλει να μάθει. Εγώ απαντώ ότι μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα μόνο για τις δικές μου πράξεις".

"Γνωρίζω γιατί υπάρχει αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου. Είναι μία επίθεση που συναντώ εδώ και πολλά χρόνια και νομίζω ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τις συνεργασίες μου και τις φιλίες μου στο θέατρο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθεί να ενώσει και να είμαι ψύχραιμος. Αυτό θα κάνω και τώρα. Έχω ακούσει απίστευτα ψέματα για το δικό μου πρόσωπο. Ξέρω πως έχω σταθεί, δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα. Είμαι πάρα πολύ εντάξει στις σχέσεις μου τις εργασιακές και τις άλλες.

Εγώ έγινα πέρυσι το καλοκαίρι 50 χρονών. Τα ψέματα που έχω ακούσει για εμένα είναι αδιανόητα. Δεν τα παρακολουθώ. Αν τα παρακολουθούσα όλα αυτά που γράφονται για εμένα θα έπαιρνα ηρεμιστικά. Τον λογαριασμό μου στο facebook τον έκλεισα 12 Ιανουαρίου, για προσωπικούς λόγους επειδή βαρέθηκα, πριν το "me too", για να συγκεντρωθώ στην δουλειά μου. Το έψαξαν κατόπιν εορτής και θεώρησαν ότι το έκανα γιατί έχω κάτι να κρύψω…"

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ